REKLAMI GEÇ

MHP’li Garip Bahçeli ile bir araya geldi

MHP’li Garip Bahçeli ile bir araya geldi

Cumhur ittifakının Pamukkale Belediye Meclis Üyesi adayı Av. Yusuf Garip, MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2019 Pazartesi, 17:34

MHP Genel Merkezindeki makam odasında Garip’i kabul eden Bahçeli, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Pamukkale Belediye Meclis Üyesi adayı Av. Yusuf Garip, ziyarette yaptığı konuşmada, Yoğun seçim çalışmalarına rağmen kendisini kabul ettiği için teşekkür etti.

Garip, “Sizin de takdirinizle 2014 yılından bu yana Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, mensubu olmaktan şeref duyduğum MHP’yi temsil etmeye çalışıyorum. Yine sizin takdirleriniz ve ittifakı oluşturan partilerin yetkili kurullarınca 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Pamukkale Belediyesi 1. sıra meclis üyesi adayı gösterildim. Üzerinde, ülkemizin bekası için hassasiyetle durduğunuz Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Yerel seçim öncesi hayır duanızı almak, çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla görüşme talebimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Garip, görüşmede ayrıca Genel Başkan Bahçeli’ye Türk Hukuk Enstitüsü (THE) Denizli Şubesi’nin çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

“SİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”
MHP Lideri Bahçeli de yaptığı konuşmada, “Denizli’de yaptığınız çalışmalardan haberdarım ve hoşnudum. Yerel seçimler öncesi ilinizde özellikle Cumhur İttifakı’nın başarısı için hepinize önemli görevler düşüyor. Sizlerden bilhassa bekliyorum ki, sağlam duruşumuzu, berrak düşüncelerimizi, isabetli değerlendirmelerimizi Denizli’deki her insanımızla paylaşınız. 1 Nisan sabahı için felaket senaryoları yazanların hevesleri kursaklarında kalmalıdır. Cumhur İttifakı Türkiye’nin geleceğini kuruyor. Buna uygun karar ve hazırlık içinde olmalıyız. Hem belediye hem de beka diyor, tarihi ittifakımızı koruyoruz. Cumhur İttifakı’nın hedeflerine ulaşması hususunda tüm gücünüzle çalışmanızı istiyorum. Denizli’deki belediye başkan adaylarımıza üstün başarılar diliyorum. Bu vesileyle şahsınızda Denizlili vatandaşlarımıza saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

BAŞBUĞ’UN MEZARINA ZİYARET
Garip, Genel Başkan Bahçeli’yle görüşmesinin ardından MHP’nin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’in Beştepedeki ebedi mezarını ziyaret ederek dua etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı