REKLAMI GEÇ

MHP’li Garip, meclis üyeliği için tekrar aday oldu

MHP’li Garip, meclis üyeliği için tekrar aday oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Pamukkale İlçesi’nden tekrar meclis üyeliği adaylık başvurusunu yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Şubat 2019 Salı, 16:52

Meclis üyeliği için adaylık başvuru belgelerini MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit’e teslim eden Avukat Yusuf Garip, tekrar görev alması halinde, geride kalan 4 yılda olduğu gibi daha sonra da partisini başarıyla temsil etmeye çalışacağını dile getirdi.

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, Garip’in yeniden aday olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirip, “Yusuf Garip, 2014 yerel seçimlerinde Merkezefendi İlçemizden Meclis Üyesi seçilmiş, daha sonra da Büyükşehir Meclisinde Grup Başkan Vekilliğimizi yapmıştır. Geçen beş yılda partimizi başarıyla temsil etmiş ilimizin menfaatlerine yönelik önemli çalışmalara imza atmıştır. Garip’in yeniden aday olmasından son derece memnunum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

“DENİZLİ HALKININ MENFAATLERİ ÖNCELİĞİMİZ OLDU”
Yeniden meclis üyeliğine aday olan MHP’li Garip de yaptığı konuşmada, “Bundan beş yıl önce Denizli halkının teveccühüyle meclis üyeliğine seçildim. 2014 yılından bugüne kadar Büyükşehir Belediyesi’nin Kurucu Meclis Üyeleri olarak Denizli halkının menfaatine olduğunu düşündüğümüz her hizmete destek olduk. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde halkımız bu görevi yeniden bize layık görürse, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı