REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki görevi devraldı

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki görevi devraldı

Pamukkale’de 31 Mart Seçimlerini kazanarak belediye başkanı olan Avni Örki, önce seçim kurulundan mazbatasını aldı, ardından da eski Başkan Hüseyin Gürlesin’den görevi devraldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2019 Perşembe, 18:50

31 Mart seçimlerinde 100 bin 83 oy alarak yüzde 50.2’lik orana ulaşan Avni Örki seçimin galibi oldu.

Resmi sonuçlarının alınmasının ardından Pamukkale’nin yeni Belediye Başkanı olan Avni Örki, önce İl Seçim Kurulu’na gitti, mazbatasını aldı.

İl Seçim Kurulu’ndaki mazbata töreninin ardından Pamukkale Belediyesi’nin YSE’de bulunan ana hizmet binasına gelen Avni Örki’yi eski başkan Hüseyin Gürlesin, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve belediye çalışanları karşıladı.

Gürlesin’den belediye mührünü ve görevi devralan Avni Örki, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bana gösterdikleri güven için minnettarım” dedi.

Zorlu bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Örki, “Çok çalışmamız gerekiyordu. Hem AK Parti’nin hem de ittifak ortağımız MHP’nin tüm organlarıyla birlikte çok çalışarak Allah’ın da izniyle seçimden anlımızın akıyla çıktık. Pamukkale’de yaşayan her ferdin mutluluğu ve huzuru için hizmet edeceğiz. 7 gün 24 saat esasıyla çalışarak belirlediğimiz hedeflere ulaşacağız. Elbirliği ile projelerimizi ortak akılla gerçekleştireceğiz. Tüm Pamukkale’nin belediye başkanı olarak her vatandaşımıza hizmet götüreceğiz. Pamukkale ülkemizin gözbebeği olan bir ilçe. Burayı Dünya vizyonu ile harmanlayarak daha iyi hale getirmek için çalışacağız. Aldığımız bu mühür ve mazbatamızla birlikte Pamukkale için iş üretmeye başlamaya hazırız. Hedefimiz Pamukkale’nin daha güzel olması. Herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Makamda gerçekleştirilen törenin ardından belediye önündeki çalışanlara seslenen Pamukkale’nin yeni başkanı Avni Örki, “Seçim çalışmaları sırasında sizin yaptığınız eserleri örnek olarak gösterdik. Bugüne kadar verdiğiniz hizmetler için çok teşekkür ederim. Sizler rahat ve huzur içinde çalışmaya devam edin. Burası sizin eviniz. Eviniz gelen vatandaşları güler yüzle karşılayın. Bundan sonraki 5 yılda hep birlikte Pamukkale’yi daha güzel hale getirmek için el birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Ortak aklın çalıştırıldığı bir dönem hedefliyoruz. Bunu sizlerle birlikte yapacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı