REKLAMI GEÇ

Şiir Butik Otel’den romantik teklif

Şiir Butik Otel’den romantik teklif

Farklı konseptiyle dikkat çeken Şiir Butik Otel, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı program ile de farkını ortaya koyuyor. Şiir Butik Otel, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşıklara unutamayacakları romantik bir akşam vaat ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2016 Cuma, 08:32

Dudaklardan süzülen en anlamlı sözdür “Seni seviyorum.” Her dilde farklı telaffuz edilse de kalplerde bıraktığı iz aynıdır. Yüzyıllar öncesinden günümüze uzanan St. Valentine’in hayatını hiçe sayarak birbirini seven gençleri evlendirmek için canından olduğu öyküyle hayatımıza giren 14 Şubat yaklaşıyor.

BURAM BURAM AŞK VE ROMANTİZM
Denizli’nin şehir otelciliğinde çığır açan konsepti ile fark yaratan Şiir Butik Otel, sevgiye ve sevgiliye adanmış 14 Şubat’ta da aşıklar için anlamlı bir mekan olacak. Buram buram aşk ve romantizm içeren sürprizlerle dolu bir program hazırlayan Şiir Butik Otel, 18-65 yaş arası tüm aşıkları ağırlamaya hazırlanıyor.

GRUP NÜANS SAHNE ALIYOR
Sevgililer Günü’nü Şiir Butik Otel’de kutlamak isteyen aşıklara gece boyunca Grup Nüans eşlik edecek. Grup Nüans’ın romantik melodilerine, en güzel aşk şiirleri eşlik edecek, çiftler aşklarını diledikleri gibi yaşama imkanına kavuşacak.

ŞİİR TADINDA İKRAMLAR
Şiir Butik Otel, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde konuklarını şiir tadında ikramlar ile ağırlayacak. Sevgililer Günü mönüsü sunumu, Nazım Hikmet Ran’ın “Bir hatıra” ismiyle adlandırılan başlangıç tabağı ile başlayacak, Cemal Süreyya’nın “İki kalp” isimli şiirleriyle özdeşleşen ara sıcaklar sunulacak, Can Yücel’in “Bu da böyle bir aşk” ismiyle salata masada yerini alacak, Orhan Veli’nin “Beni güzel hatırla” ismiyle bütünleşecek ana yemek ile devam edecek ve Ataol Behramoğlu’nun “Aşk iki kişiliktir” şiirinin anlamlaştıracağı kalp şeklinde iki kişilik yaş pastayla romantik finale ulaşılacak. Limitli yerli içkinin de bulunduğu Sevgililer Günü mönüsünün fiyatı ise 85 TL. olarak açıklandı.

KONAKLAMADA ÖZEL İMKANLAR
Sevgililer Günü’nü gala ile sınırlandırmak istemeyen konuklarını da düşünen Şiir Butik Otel, bu özel güne özel konaklama fiyatları da belirledi. Konaklamada iki kişilik paket fiyatını 270 TL. olarak belirleyen Şiir Butik Otel, balayı odasında iki kişilik konaklamanın da 400 TL. olduğunu açıkladı. Şiir SPA salonundan yararlanmak isteyen konuklara da yüzde 20 indirim uygulanacak.

Paket fiyatlarla birlikte gecenin diğer ayrıntılarını öğrenmek ve ön rezervasyon yaptırabilmek için “0 258 266 22 55” telefonu aramak yeterli olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı