REKLAMI GEÇ

27 yıl sonra buluştular

27 yıl sonra buluştular

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan’ın 27 yıl önce antrenörlüğünü yapan Oğuz Kiriş, eski öğrencisini sürpriz ziyaret ile şaşırttı.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2012 Cuma, 10:00

Spor Toto 2.ligde mücadele eden Denizli Belediyespor’un Kınıklı Altyapı Tesisleri’nde ki antrenmanı, ilginç bir buluşmaya da sahne oldu. Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Denizlispor Amatör takımı ile PAF (Profesyonelliğe aday futbolcular) takımının kalesini koruduğu 1985-1986 yıllarında, antrenörlüğünü yapan hocası Oğuz Kiriş, eski öğrencisine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Denizli Belediyespor’un Kınıklı Altyapı Tesisleri’ndeki antrenmanı öncesinde gerçekleşen ziyarette, Oğuz Kiriş ile Adnan Erkan, ayaküstü sohbet edip, eski günleri yaad etti. Kendisinin Denizlispor’da çalıştığı dönemde Adnan Erkan’ı, Beşiktaş’ın istediğini kendisinin ise Konyaspor’a yönlendirdiğini hatırlatan Oğuz Kiriş ‘ Beşiktaş’a gitse yedek kalma ihtimali çok olacaktı ve belki bu konumuna gelemeyecekti. Konyaspor’a gidince yıllarca kalesini korudu. Transferler yaptı. İyi de oldu. Denizli Belediyespor antrenörü olarak göstereceği başarı da yine en çok beni gururlandırır. İnşallah da başarılı olur. Allah utandırmasın’ dedi. Tekstil işi ile uğraşan Kiriş, sporda birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, başarının ancak böyle geleceğini vurguladı ve eski öğrencisi Erkan’a başarılar diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı