REKLAMI GEÇ

Akademilerden süper başlangıç

Akademilerden süper başlangıç

Denizli Belediyespor’un Akademi takımları 2.yarı maçlarına süper başlangıç yaptılar ve 5 maçtan 4’ünü kazandılar. Kırmızı beyazlılar 12 gol atıp, 6 gol yedi.

/ DENİZLİHABER / 27 Kasım 2012 Salı, 11:36

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), genç oyuncu gelişimi konusunda en önemli programı olan Coca-Cola Akademi Ligleri, Batı A Grubunda 12. Hafta maçlarıyla 2.yarı başladı.

Denizli Belediyespor’un Akademi Liglerinde mücadele eden 5 takımından 4’ü galip geldi. Fethiyespor ile karşılaşan Denizli Belediyespor futbol takımları 5 maçından 4’ünü kazandı, birinde mağlup oldu. Denizli Belediyespor U17 takımı Fethiye’de 2-0 kaybederken, diğer takımlar ise galip geldi. Denizli’de ki maçlarda U 14 takımı 5-1, U16 takımı 3-1, U 18 takımı 2-1 galip gelirken, U16 takımı da Fethiye’de 2-1 kazanmasını bildi.

Denizli Belediyespor Altyapı Teknik ve Gençlik Geliştirme Ligleri Sorumlusu Aliksan Urcanlı, genç futbolcuların günden güne tecrübe kazandıklarını vurgulayarak, iyi ve disiplinli çalışmalarının semeresini aldıklarını söyledi. Denizli Belediyespor Futbol Altyapı yöneticisi Metin Karakurt, Akademi Liglerinde mücadele eden takımlarının kadro olarak artık oturduğunu vurgulayarak, 2.yarı maçlarında çıkışa geçeceklerini söyledi. Karakurt, Denizli Belediyespor’da başarı kadar karakterli futbolcu olmak ve centilmence mücadele etmenin de çok önemli olduğunu vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı