REKLAMI GEÇ

Asist Süleyman, gol Hüseyin’den

Asist Süleyman, gol Hüseyin’den

Denizli Belediyespor’un son haftalarda en formda isimlerinden Hüseyin Ateş attığı gollerle, Süleyman Olgun ise gol asistleri ile dikkat çekiyor.

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2012 Çarşamba, 08:45

Spor Toto 2.lig Beyaz Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizli Belediyespor’u son haftalarda sırtlayan iki isim Hüseyin Ateş ve Süleyman Olgun, tecrübeleri ile futbolda adeta ikinci baharlarını yaşıyorlar. İskenderun DÇ’ye 2, Körfez FK’ya da 1 olmak üzere son iki haftada 3 gol atan Hüseyin Ateş, toplamda 4 gole ulaştı. Hüseyin rakip fileleri havalandırırken, onu gol pozisyonuna sokan final paslarının sahibi ise asistleri ile ünlü Süleyman Olgun. Formlarının zirvesindeki muhteşem ikili, takım arkadaşları ile birlikte Denizli Belediyespor’u sırtlamaya devam ederken, saha içindeki uyumları ile pazar günü oynanacak Ofspor maçında, Belediyespor’un yine en önemli kozları olacak.
Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, takımın oturmuş sistemi içinde Hüseyin ve Süleyman ikilisinin uyumu Belediyespor’un aldığı puanlarda etkili olduğunu söyledi. Sahada birbirlerinin yapacakları hareketleri çok iyi anladıklarını, bunun da takım oyununa pozitif yansıdığına inandıklarını belirten Hüseyin ve Süleyman, bu uyum sayesinde takıma katkı sağlayabilmenin huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başarılı ikili; ‘ Gol atmak ya da gol pası vermek işimizin bir parçası. Asıl önemli olan 90 dakika sonunda Denizli Belediyespor’un kazanması ve takım halinde o sevince ortak olmak. Başarıda herkesin payı vardır.’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı