REKLAMI GEÇ

Avrasya Maratonu’na damga vurdular

Avrasya Maratonu’na damga vurdular

Denizli Belediyespor’lu dört atlet, 34. Avrasya Maratonu 15 km. yarışında iyi bir yarış çıkartıp, koşuya katılan binlerce sporcu içinde ilk 10’a girerek, başarılarını taçlandırdı.

/ DENİZLİHABER / 14 Kasım 2012 Çarşamba, 09:00

Denizli Belediyespor Atletizmde ki başarılarını, uluslar arası organizasyonlarda göstermeye devam ediyor. Avrasya Maratonu 15 km. erkekler yarışı Türk sporcu tasnifinde, Denizli Belediyesporlu Samet Türker 4. oldu. 2 bin 353 Türk sporcunun katıldığı koşuda Türker, 15 km.lik , 50 dakika 8 saniyede koştu. Türker, 3.olsaydı, 500 dolarlık ödülü kazanacaktı. Denizli Belediyespor adına koşan diğer atlet Abdullah Yıldız ise, 53.dk 29 sn.lik derecesi ile 7.lik elde etti. Ersin Ateş ise 1.03.27’lik derecesi ile 74.sırada yer aldı. 572 Türk atletin katıldığı Bayanlar 15 km. maraton Türk sporcular tasnifinde ise Denizli Belediyespor’lu Yasemin Erdoğan 1.03.27’lik derecesi ile 8.olurken, Damla Poyraz ise 1.05.07 ile 9.oldu.

Denizli Belediyespor Atletizm Şubesi Başkanı Süleyman Kaya, Avrupa ile Asya kıtalarının kesiştiği noktada, üç büyük medeniyete başkentlik yapmış bir dünya kenti olan İstanbul’da düzenlenen 34.Vodofone Avrasya Maratonu’na 5 atlet ile katıldıklarını belirterek, katılan sporcu sayısına göre erkekler ve bayanlarda 4 Denizli Belediyespor’lu atletin ilk 10 içine girerek, büyük bir başarıya imza attıklarını ve dereceye giren atletlerle gurur duyduklarını söyledi. Kaya, Denizli Belediyespor olarak, atletizm sporunu yaygınlaştırmayı ve bir yaşam biçimi haline getirmeyi hedeflediklerini belirterek, ‘ Yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz ulusal ve uluslararası organizasyonlarda, şehrimizin ve Denizli Belediyespor’un atletizmde ki gerçek potansiyelini tüm dünyaya gösterdik. Gururluyuz, sevinçliyiz ve gelecekten yana artık daha bir ümitliyiz. Elde ettiğimiz başarılar, atletizmde doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Çünkü bu şehir, her şeyin en güzelini hak ediyor. Bizlere bu destekleri ve imkanları sağlayan değerli büyüklerimiz Denizli Belediyespor Onursal Başkanı ve Denizli Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan ile Denizli Belediyespor Başkanı Ruşen Uzunoğlu ve yönetim Kurulu üyelerine saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı