REKLAMI GEÇ

Başkan Beştaş’dan centilmenlik çağrısı

Başkan Beştaş’dan centilmenlik çağrısı

Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Eyüpspor ile yapacakları karşılaşmanın fair play çerçevesinde geçmesi dileğinde bulunurken, ligin 2.yarısına galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Ocak 2012 Cuma, 16:04

Spot Toto 2.lig’de ligin 2.yarısı hafta sonu yapılacak olan 18.hafta maçları ile başlayacak. İlk maçta deplasman da golsüz berabere kaldığı Eyüpspor’u pazar günü saat 13.30’da yapılacak karşılaşmada, konuk edecek olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını Gümüşler Stadında sürdürdü.

 Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Denizli’ye gelen takımlara karşı misafirperver davrandıklarını ve kendilerinin de dışarıda aynı ilgiyi gördüklerini vurgulayarak, centilmence bir mücadele çağrısında bulundu. Beştaş, ‘ Ligin 2.yarısına inşallah galibiyetle başlarız. Emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz. Futbolculara ve teknik heyete güvenimiz tam’ dedi.

 1996-98 yılları arasında iki sezon Denizlispor forması giyen ve 1997-98 sezonunda ligde 34 gol atarak gol kralı olan Hasan Çelik, yeni göreve geldiği  Eyüpspor ile ligdeki 2.maçını Denizli Belediyespor ile yapacak. Karşılaşmanın hakemi ise Hatay Bölgesi’nden Mehmet Karanlık. Karanlık, 19 Aralık 2010 tarihinde Denizli Belediyespor’un deplasman da 2-1 kazandığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını yönetmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı