REKLAMI GEÇ

”Belediye Fethiye’ye hazır

”Belediye Fethiye’ye hazır

Klasman grubu maçlarına İstanbulspor ve Turgutluspor galibiyetleri ile başlayıp 2’de 2 yapan Denizli Belediyespor’da gözler Fethiyespor maçına çevrildi.

/ DENİZLİHABER / 3 Şubat 2010 Çarşamba, 17:22

Pazar günü deplasman da oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdüren Denizli Belediyespor, ayak bileğinde ki sorun devam eden Ersin’den yoksun çalıştı. Gümüşler stadında Teknik Direktör Hakan Dolutaş nezaretinde antrenman yapan kırmızı beyazlılar, aşırı soğuk havaya rağmen 1,5 saat boyunca çalıştılar.
Koşu ile başlayan antrenman, istasyon çalışması ile devam etti. Dayanıklılık koşuları ile devam eden antrenman, yarı saha çift kale ile son buldu.
Teknik Direktör Hakan Dolutaş, haftasonu çok zorlu bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, ‘ Alt sıralarda ki takımları çok yakından ilgilendiren bir maç. Fethiyespor ara transferde kadrosunu güçlendirdi. Zor bir deplasman. Fethiye’den kendimize yarayan bir sonuçla dönmek istiyoruz’ dedi. Öte yandan ara transferin son gününde Denizli Belediyespor’a kazandırılan 28 yaşındaki forvet oyuncusu Mehmet Ören, takımla çalışmalara başladı. Almanya-Hamburg doğumlu olan gurbetçi futbolcu, daha önce Arsinspor, Kırşehirspor ve Gebzespor’da forma giydi. Denizli Belediyespor’da Ersin dışında sakat ve kart cezalısı futbolcu bulunmuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı