REKLAMI GEÇ

Belediye idmanında kemik sesleri

Belediye idmanında kemik sesleri

Alanyaspor maçına odaklanan Denizli Belediyespor’da futbolcuların hırslı olması nedeniyle antrenmanlardaki ikili mücadeleler de yaşanan sertlik, kısa süreli sakatlıkların oluşmasına neden oldu.

/ DENİZLİHABER / 23 Şubat 2012 Perşembe, 13:01

Spor Toto 2.lig Kırmızı grup 22.hafta maçında pazar günü saat 13.30’da Alanyaspor’u Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda konuk edecek olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını teknik sorumlu Tuncay Özbek nezaretinde sürdürüyor. Forma kapma yarışında olan futbolcuların antrenmanlarda hırs yapmaları, teknik heyeti sevindirirken ikili mücadelelerde ki sert hareketler ise kısa süreli tedirginlik yarattı. Pozisyonlarda birbirlerine kasıtlı olmasa da sert giren futbolcuları ikaz etmek, teknik heyete düştü. Sakatlık olabileceği endişesiyle futbolcular uyarılırken, sert hareketlerden kaçınmaları istendi.

Bazı futbolcuların, birbirlerine yaptıkları sert hareketler nedeniyle yerde kalıp kısa süreli sakatlıklar yaşadıkları gözlendi. Denizli Belediyespor’un tecrübeli masörleri Fatih Sepetci ile Rıfat Köse, sık sık sahaya girip sakatlıklara müdahale ettiler. Kaleci Ahmet’in ayak bileğine buz yapıldı. Zeynel ve İbrahim Kongur’un ayak bileklerinde darbe izleri oluştu ve kısa sakatlık geçirdiler. Selçuk ve Adem’de aynı akıbete uğrayan isimlerdi.

Teknik Sorumlu Özbek, futbolcularının hırslı olmasının sevindirici olduğunu belirtirken, sakatlayıcı türden hareketlerden kaçınmalarını istedi. Pazar günü zorlu bir maça çıkacaklarını altını çizen Özbek, ‘ Kazanmak için takım olarak son düdüğe kadar, çok koşup çok mücadele etmeliyiz ki, amacımıza ulaşalım. Saha içinde yükü eşit paylaşırsak, işimiz kolaylaşır. Lig de bugüne kadar gördük ki, hangi takım o gün sahada galibiyeti çok isterse ve bunun için sahada çabalarsa o kazanıyor’ dedi.

Sağ ayak uyluk kemiği arkasında yırtık tespit edilen stoper Ozan, Gümüşler stadına gelip takım arkadaşlarının çalışmasını saha kenarından izledi. ‘Saha kenarında olmak moralimi bozuyor’ diyen Ozan, ‘Şu anda arkadaşlarımla birlikte çalışmayı çok isterdim’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı