REKLAMI GEÇ

Belediye üç puanı resmen aldı

Belediye üç puanı resmen aldı

Mardinspor’un geçen hafta maça çıkmamasıyla ilgili karar açıklandı. Profesyonel Futbol Disiplin Kururu (PFDK), Mardinspor’u 3-0 Hükmen yenik saydı ve Denizli Belediyespor’un puanı 25 oldu.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2012 Cuma, 15:00

Spor Toto 2.lig Kırmızı grup 16. hafta maçında Mardinspor ile deplasman maçına giden ancak rakibin sahaya çıkmamasıyla oynanmayan karşılaşma hakkında karar çıktı. 15.01.2012 Pazar günü oynanması gereken Mardinspor-Denizli Belediyespor maçı, ev sahibi takımın 9 kişiden az sahaya çıkmasıyla oynanmamıştı. Profesyonel Futbol Disiplin Kururu (PFDK), ev sahibi Mardinspor’u 3-0 hükmen yenik saydı. Böylelikle, 22 puanla 10.sırada bulunan Denizli Belediyespor’un puanı 25’e çıktı ve puan cetvelinde 5.sıraya yerleşti.

Pazar günü saat 13.30’da lider Bandırmaspor’u konuk edecek olan Denizli Belediyespor bu maçın hazırlıklarını Gümüşler stadında sürdürüyor. Kendi amatör takımı ile taktik ağırlıklı maç yapan kırmızı beyazlılar, ardından kendi bünyesindeki futbolcularla iki takım halinde bir maç daha yaptı. Teknik Direktör Yaşar Güngör, rakip hakkındaki teorik bilgileri sahada pratik de uygulamak için çift kalelerde futbolcularını sık sık uyardı. Teknik Direktör Güngör, ‘ Bilmek yetmez, iyi uygulayabilmek için önceden denemek gerekir. Bildiğinizi sandığınız şeyin aksayan taraflarını ancak onu uygulamaya koyduğunuz zaman öğrenirsiniz. Ama teorikte de zayıfsanız, bunlar uygulamada ortaya çıkar. İkisine de yeterli düzeyde sahip olmak, sanırım en iyisi. Biz de bunu en iyi şekilde, antrenmanlarda ve çift kale maçlarda yapmaya çalışıyoruz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı