REKLAMI GEÇ

BELEDİYESPOR ANTALYA’DA

BELEDİYESPOR ANTALYA’DA

Eyüpspor maçının hazırlıklarını Antalya Side’de kamp yaparak sürdüren Denizli Belediyespor’da, futbolcuların hırsı teknik heyeti sevindirdi.

/ DENİZLİHABER / 20 Ekim 2009 Salı, 18:10

TFF 2.lig 2.grupta ilk yarının son maçını haftasonu deplasmanda Eyüpspor ile yapacak olan Denizli Belediyespor’da moraler en üst düzeyde. Side’de ki Hane Family otelde 29 kişilik futbolcu kadrosuyla kamp yapan kırmızı beyazlılar, çalıştıkları antrenman sahasının zeminine hayran kaldı.

Futbolcular ve teknik heyet benzer sahaların Denizli’de de olmasını istediler. Yaklaşık 2 saat süren antrenman koşu ile başladı. 5’e 2 çalışmanın ardından yarı saha çift kale maç ile sonuçlandı.

Teknik Direktör Hakan Dolutaş, Antalya’da mükemmel bir çalışma ortamı bulduklarını belirterek, bu ortamın kendilerine pozitif yansıdığını belirtti. Futbolcuların hırsından memnun olduğunu dile getiren Dolutaş, Alanyaspor karşısında izlediği Eyüpspor’un oyun sistemini futbolcularına anlatıyor. Denizli Belediyesporlu futbolcular, 36 dereceyi bulan sıcak nedeniyle ilk gün antrenmanında 0,5 litrelik 120 adet su yetmedi.

Su yetmeyince otelin sularından takviye getirildi. Sakatlığı süren Cem düz koşu yaparken kaleci Emir, Burak’ın basmasıyla elinden sakatlandı. Kırmız beyazlılar Çarşamba günü sabah ve akşam olmak üzere 2 antrenman birden yapacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı