REKLAMI GEÇ

Belediyespor, Bursalı tenisçileri ağırlıyor

Belediyespor, Bursalı tenisçileri ağırlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Tenis Şubesi sporcuları, Denizli Belediyespor Tenis Şubesi’nin davetlisi olarak Denizli’ye geldi.

/ DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2010 Perşembe, 17:24

Denizli Belediyespor Tenis Şubesi Başkanı Akın Çelik, Denizli ile kardeş şehir olan Bursa’dan gelen misafir tenisçileri ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek, her iki kulüp arasında sportif etkinliklerin artırılmasıyla, sporcular arasında dostlukların geliştiğini ve her iki takım sporcularının kendi aralarında yaptıkları maçlarla tecrübe edindiklerini söyledi.

Denizli Belediyespor Kulübü Tenis Şubesi’nin çok kısa bir geçmişe sahip olduğunu ancak kısa zamanda büyük başarılara imza attıklarını dile getiren Çelik, “Tenis branşının Denizli Belediyespor bünyesi içinde kurulması ve gelişmesini sağlayan Onursal Kulüp Başkanı-Denizli Belediyesi Başkanı Sayın Nihat Zeybekci ile Kulüp Başkanımız Tanju Beştaş’a, ayrıca misafirlerimizin ağırlanmasında her türlü imkanı sağlayan Amatör Şube Başkanımız Sait Özkan ile Mali Komite Başkanımız Rüşan Uzunoğlu’na çok teşekkür ederiz” dedi.

Misafir Takım Antrenörü Cengiz Baytekin ise Denizli’de kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan çok memnunu olduklarını belirterek, sporcular arasında güzel bir kaynaşmanın sağlandığını dile getirdi. Denizli Belediyespor Tenis Şubesi Antrenörü Arif Akşit ise Bursa’dan gelen 9-10 yaş kategorisindeki 14 sporcunun kendi sporcuları ile maçlar yaptıklarını belirterek, 29 Ağustos 2010 Pazar günü, Bursa’da başlayacak olan Master Cup 10 yaş maçları öncesi çok iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi. Pamukkale ve Laodikya’ya götürülen misafir takım, Denizli’nin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı