REKLAMI GEÇ

Belediyespor çıkışa geçmek istiyor

Belediyespor çıkışa geçmek istiyor

Ligde henüz umduğunu bulamayan Denizli Belediyespor’un, Turgutluspor ile deplasmanda yapacağı maç büyük önem taşıyor. Kırmızı beyazlılarda hedef en az 1 puan.

/ DENİZLİHABER / 6 Ekim 2009 Salı, 17:16

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş yaptığı açıklamada, “Fethiyespor’a karşı kazanmak istedik ama olmadı. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtmamıza rağmen futbolun meyvesi olan golü bulamadık. Turgutluspor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacağız. Hedefimiz bu maçtan en az 1 puan alıp, çok ihtiyacımız olan morali bulmak. Bu maça iyi bir şekilde hazırlandık” dedi.

Çok genç bir kadroya sahip olduklarını kaydeden Dolutaş “iyi bir ekibe sahibiz, sadece futbolcularımızın tecrübe eksikliği var. Kadromuza güveniyoruz. Futbolcularımız, sezon sonunda bizleri arzu ettiğimiz yere taşıyacaklardır” diye konuştu.

Belediyespor Kulüp Doktoru Mahmut Tekin, Fethiyespor maçında darbe alan ve sağ ayak arka adalesinde ödem oluşan Cem’in, Turgutluspor maçında forma giymesinin maç saati belli olacağını söyledi. Doktor Tekin, son antrenmana bir tepsi baklava ile gelerek futbolcu ve teknik heyete jest yaptı. Karşılaşma, Çarşamba günü saat 15.00’de Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı