REKLAMI GEÇ

Belediyespor ile Alanya 11.kez karşı karşıya

Belediyespor ile Alanya 11.kez karşı karşıya

Denizli Belediyespor ile Alanyaspor fikstür gereği hafta arası oynanacak olan 11.hafta karşılaşmasında, aralarındaki 11.randevuya çıkacaklar.

/ DENİZLİHABER / 14 Kasım 2012 Çarşamba, 09:30

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Denizli Belediyespor ile Alanyaspor, Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda Çarşamba günü saat 13.30’da karşı karşıya gelecekler. Evinde hiç kazanamayan Denizli Belediyespor ile deplasmanda hiç kazanamayan Alanyaspor arasında ki karşılaşma da, her iki takım 2.ligde kendi aralarında ki 11.maça çıkacaklar. Son hazırlıklarını Gümüşler Stadı’nda yaptığı antrenman ile noktalayan Denizli Belediyespor, kendi tesislerinde kampa girdi.

Kırmızı beyazlılar da İsmail ve Salim sakatlıkları, Uğur, Cüneyt ve Ömer ise kart cezalısı oldukları için forma giyemeyecekler. Alanyaspor’da da Mehmet Öncan, kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Denizli Belediyepor ile Alanyaspor tamamı 2.ligde olmak üzere, 2008 yılından bugüne kadar 10 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 4’ünü Denizli Belediyespor kazandı. 5 maç berabere bitti. 1 maçı da Alanyaspor galip kapadı. Denizli’de ki 5 maçta Denizli Belediyespor rakibine hiç yenilmedi. Kırmızı beyazlılar 2 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Alanya’da ki maçlarda da üstün olan taraf Denizli Belediyespor’du. Denizli Belediyespor, Alanya’da 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Denizli Belediyespor 6 puanla 17.sırada bulunurken, rakibi Alanyaspor ise 12 puanla 10.sırada yer alıyor. Alanyaspor bu sezon dışarıda oynadığı 5 maçta sadece 1 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 3 gol atıp 7 gol yediler. Ev sahibi Denizli Belediyespor ise evinde ki 4 maçta, bir beraberlik 3 mağlubiyet elde etti. 5 gol atıp, kalelerinde 11 gol gördü. Denizli Belediyespor geçen sezon Denizli’de ki maçta Alanyaspor’u Oğuzhan, Uğur, İbrahim ve Hasan’ın golleriyle 4-0 yenmişti. Karşılaşmada İstanbul Bölgesi Hakemi Emre Malok düdük çalacak. Yardımcıları ise Şaban Kambur, Segah Tunçkol ve Can Öztekin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı