REKLAMI GEÇ

Belediyespor iyi bitirmek istiyor

Belediyespor iyi bitirmek istiyor

Lig’de son 4 haftadır 3 puana hasret olan Denizli Belediyespor, kademe gruplarındaki son maç olan Bucaspor’u yenip, klasman gruplarına avantajlı başlamak istiyor.

/ DENİZLİHABER / 19 Aralık 2008 Cuma, 01:00

Pazar günü saat 13.30’da Bucaspor ile Nazilli’de karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, ligdeki son maçını kazanıp, kademe gruplarını iyi bitirmek istiyor. Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan, “Son 4 haftada 2 puan alabildik. Ayağımıza kadar gelen şansı rakiplere ilettik. Yönetim olarak üzgünüz. Kaybettiğimiz puanları, klasman gruplarında da arar hale gelebiliriz. Buca maçını kazanıp, klasman gruplarına avantajlı başlamak istiyoruz” dedi. Eraslan, TFF tarafından klasman gruplarına başlangıcın bir hafta ötelenmesinin de takımlar açısından iyi olduğunu söyledi. Eraslan, kısa olan devre arasının uzatılmasının, futbolcuların dinlenmesi için de iyi bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Hazırlıklarını, günde tek antrenmanla Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda sürdüren kırmızı beyazlı futbolcular, Teknik Sorumlu Hakan Dolutaş nezaretinde yağmur altında çalıştı. Hasta olan Burak’ın dışında, tüm futbolcuların hazır bulunduğu antrenmanda,futbolcular yan top ve şut çalışması yaptılar. Teknik Sorumlu Hakan Dolutaş’ın 2 maçlık cezası, yapılan itiraz sonucu bir maça indiği için Dolutaş cezasını doldurdu ve Bucaspor karşısında takımın başında sahaya çıkacak. Defans oyuncusu Ahmet Bedir’e PFDK’nın verdiği 4 maçlık ceza nedeniyle, Tahkim’e itirazda bulunulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı