REKLAMI GEÇ

Belediyespor “Kanalizasyon”u izledi

Belediyespor “Kanalizasyon”u izledi

Pazar günü Akhisar Belediyespor’u ağırlayacak olan Denizli Belediyesporlu futbolcular, ‘Kanalizasyon’ filmini izleyerek, stres attılar.

/ DENİZLİHABER / 6 Kasım 2009 Cuma, 17:26

Cuma gününü antrenman yapmadan geçiren kırmızı beyazlı futbolcular, öğleden sonra Belediye Sanat Merkezi’ne giderek, vizyona yeni giren ve başrollerini Hakan Yılmaz ile Okan Bayülgen’in paylaştığı “Kanalizasyon” filmini izlediler. Menajer Kadir Kanatsız ile teknik heyetinde izlediği film öncesi, futbolculardan İsmail Baydil, herkese patlamış mısır ikram etti.

Teknik Direktör Hakan Dolutaş, sosyal etkinlikler çerçevesinde film izlediklerini belirterek, geçen sezon yaptıkları gibi zaman zaman bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi. Futbolculardan Ahmet Yakak, filmim bir sahnesinde geçen bir konuşmanın üzerine yoğunlaşarak, “ Birincisi şanstır, ikincisi tesadüf, üçüncüsü ise istikrar” dedi adam. Bizde son zamanlardaki çıkışımızın şans ve tesadüf olmadığını, çıkışımızı istikrarlı bir şekilde olduğunu kanıtlamak istiyoruz. Bu nedenle Akhisarspor Belediyespor maçına çok iyi motive olduk” dedi. Futbolculardan bazıları filmi beğenmediklerini söylerken, futbolculardan Barış, kendi esprilerin filmdeki esprilerden daha iyi olduğunu iddia etti.

Kırmızı beyazlılar Cumartesi günü saat 13.30’da yapacakları antrenman sonrası kampa girecek ve pazar günü Doğan Seyfi Atlı stadında saat 13.30’da başlayacak maçı beklemeye koyulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı