REKLAMI GEÇ

Belediyespor, liderle oynayacak

Belediyespor, liderle oynayacak

Ligin ilk yarısındaki son maçında, Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2008 Salı, 00:00

Hafta sonunda, lider Bucaspor ile karşılaşacak olan Denizli Belediyespor’da, bu maçın çalışmaları neşe içinde devam ediyor. Haftanın ilk antrenmanında kondisyon ve yarım saha maç yapan Kırmızı Beyazlılar, ikinci gün de sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki kez çalıştı. Teknik Sorumlu Hakan Dolutaş nezaretindeki çalışmalarda futbolcular, hırslı gözükürken, sakatlığı süren futbolculardan Beşir antrenmana katılmadı. Doğan Seyfi Atlı Stadı’ndaki antrenmanda Barış Bakır, Ahmet Bedir ve Ali Kemal Yavuzyiğitoğlu ise düz koşu yaptı.

Teknik Sorumlu Hakan Dolutaş, Bucaspor’un çok tecrübeli isimlerden oluştuğunu vurgulayarak, rakiplerinin puan sıralamasında ilk sırada yer almasının da bunun bir göstergesi olduğunu söyledi. Karşılaşmanın zorlu geçeceğini kaydeden Dolutaş, genç bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Takım halinde defansta ve ofansta iyi mücadele ediyoruz. Bizim artılarımızdan biri de takım içindeki arkadaşlığın en üst seviyede olması. Takımdaki kolej havası da sahaya çok iyi yansıyor. Düşüncelerimizi maçta en iyi şekilde uygulayabilirsek, istediğimizi alabiliriz. İzmirli sporseverlere iyi bir mücadele izlettireceğimizi umuyorum” dedi.

Pazar günü saat 14.00’de oynanacak maçın, 2. Lig 2.Grup’ta haftanın maçı olacağını belirten Menajer Kadir Kanatsız, takım olarak son haftalarda yakaladıkları çıkışı sürdürmek niyetinde olduklarını söyledi. Rakiplerinin gücünü bildiklerini vurgulayan Kanatsız, “Futbolda üç ihtimal var. Centilmence bir mücadele olmasını diliyorum. İyi olan kazansın” dedi. Bucaspor ile karşılaştıktan sonra Kırmızı Beyazlılar, ilk yarıda son haftayı ‘bay’ takım olarak geçirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı