REKLAMI GEÇ

Belediyespor U-14 takımı, Play-off’u bekliyor

Belediyespor U-14 takımı, Play-off’u bekliyor

Denizli Belediyespor U-14 Takımı, A grubunda, 24 puanla ligi ikinci bitirerek, Play-off maçlarına katılmaya hak kazandı.

/ DENİZLİHABER / 16 Mart 2010 Salı, 08:47

Ligin son haftasında Pamukkale Üniversitesi U-14 takımını 2-0 yenerek, rakibine ilk mağlubiyetini tattıran Denizli Belediyespor, Play-off maçlarında Telekomspor, Eğitimspor ve PAÜ takımlarıyla karşılaşacak.

Denizli Belediyespor U-14 Takımı Antrenörleri Volkan Aktürk ve Osman Kıraç, sezona Telekom mağlubiyeti ile kötü bir başlangıç yaptıklarını ancak bu yenilgiden ders alarak sonraki 8 maçı da kazandıklarını söyledi. Tek devreli lig usulü oynanan lig sonunda yapılacak olan ve 4 takımın katılacağı play-off maçlarını zirvede bitirip, Denizli’yi il dışında da başarıyla temsil etmek istediklerini vurgulayan Aktürk ve Kıraç, bunu da başaracak güçte olduklarını dile getirdi.

U-14 liglerinde, 2 grupta 20 takım bulunuyor. A grubunda Telekomspor, Denizli Belediyespor, Eğitimspor ve PAÜ, B grubunda ise Dokuzkavaklarspor, Yetiştirme Yurdu, İl Özel İdarespor ve Sarayköyspor tek devreli lig usulü play- off maçları oynanacak. Grup birincileri, Denizli’yi temsil edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı