REKLAMI GEÇ

Belediyespor yağmurda çalıştı

Belediyespor yağmurda çalıştı

Türkiye Liglerinin namağlup tek takımı Akhisar Belediyespor ile Pazar günü karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, sağanak yağışa rağmen hazırlıklarını aralıksız sürdürdü.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2009 Çarşamba, 17:52

TFF 2. Lig 2 grupta haftanın en önemli maçına çıkacak olan Denizli Belediyespor’lu futbolcuları yağmurda durduramadı. Sağanak yağışa rağmen çalışmalarını devam ettiren kırmızı beyazlılar, belinden rahatsızlığı süren Ersin’den yoksun çalıştı. İzinli olan Cem, Cengiz, Fatih ve Barış’ın da katıldığı antrenman, Gümüşler stadında yapıldı. Teknik Direktör Hakan Dolutaş nezaretindeki antrenman ısınma koşusu ile başladı ve istasyon çalışması ile devam etti. Dayanıklılık koşusunun ardından, çift kale maç ile son bulan antrenmanda, kaleciler ayrı çalıştı. Sofu, Oğuz, Serkan, Mustafa ve Emir’in koruduğu kaleleri şut yağmuruna tutan kaleci antrenörü Ali Müslüm Oğraş, kalecilere zor anlar yaşattı.

Denizli Belediyespor Başkanı Namık Kemal Eraslan, haftanın en önemli maçında taraftarları tribünlerde görmek istediklerini belirterek, kırmızı beyazlılara çağrıda bulundu. Taraftarların desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydeden Eraslan, ‘ Zor maçı taraftarlarımızın desteği ile kolaya çevirebiliriz’ dedi. Doğan Seyfi Atlı stadında Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan maç için Akhisar’dan 3 otobüs taraftar geleceği öğrenildi.

Sarıyer maçında gereksiz yere sarı kart gördüğü için Teknik Direktör Hakan Dolutaş tarafından bir tepsi baklava ile cezalandıran Ersin, getirdiği baklavaları arkadaşlarına ikram etti. Teknik Direktör Hakan Dolutaş, aynı şekilde ucuz kart görmesi halinde Ersin’e 250 TL para cezası ile 2 tepsi baklava cezası vereceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı