REKLAMI GEÇ

Belediyespor’a Çetindağ terapisi

Belediyespor’a Çetindağ terapisi

Sarıyer ile Pazar günü çok önemli bir maça çıkacak olan Denizli Belediyespor’da yeni Teknik Direktör Altan Çetindağ, futbolcuların ruhen ve bedenen maça hazır olmaları için adeta terapi uyguluyor.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2010 Perşembe, 16:13

TFF 2. Lig Klasman 2. Grup’ta yer alan ve Tepecikspor yenilgisiyle puan cetvelinde son sıraya oturan Denizli Belediyespor’da gözler hafta sonunrda oynanacak olan Sarıyer maçına çevrildi. Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Sarıyer maçının hazırlıklarını, yeni Teknik Direktör Altan Çetindağ nezaretinde devam eden Denizli Belediyespor’da hedef mutlak galibiyet. Yardımcıları Muhsin Sezer ve Tuncer Gökçe ile birlikte kırmızı beyazlı futbolculara adeta terapi uygulayan Teknik Direktör Altan Çetindağ, takım olma yolunda yapılması gerekenleri futbolculara adeta ezberletiyor.

Antrenmanlarda futbolcuların adeta pestilini çıkaran Çetindağ, çok yoğun geçecek bir döneme girdiklerini hatırlatarak, herkesin görevinin bilincinde olması gerektiğini söyledi. Belediyespor’da sakatlıkları süren futbolcular İsmail, Salih ve Mehmet takımdan ayrı çalışma yaparken, Burak ise kasığındaki ağrı nedeniyle antrenmana katılmadı. Belediyespor altyapı futbol antrenörleri de altyapı genel koordinatörü iken profesyonel takımda Altan Çetindağ’ın yardımcılığına getiren Muhsin Sezer’e destek amacıyla ilk antrenmana gelip izlediler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı