REKLAMI GEÇ

Belediyespor’a Ozan şoku

Belediyespor’a Ozan şoku

Sağ ayak uyluk arkasındaki kasında 2,5 santimlik yırtık tespit edilen Denizli Belediyespor’un stoperi Ozan Kurukoç, 3 hafta yok.

/ DENİZLİHABER / 22 Şubat 2012 Çarşamba, 13:30

Denizli Belediyespor’un tecrübeli futbolcusu olan ve son haftalarda yakaladığı başarılı performansıyla dikkat çeken Ozan Kurukoç’tan kötü haber geldi.
Kırklarelispor maçının 35.dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan başarılı stoper oyuncusu Ozan’ın Servergazi Devlet Hastanesi’nde çekilen MR sonucunda sağ uyluk arka adalesinde yırtık tespit edildi. Kulüp Doktoru Mahmut Tekin, MR sonucu Ozan’ın sağ uyluk arka adalesinde 2,5 santimlik yırtık tespit ettiklerini açıkladı. Ozan’a özel bir çalışma programı vereceklerini söyleyen Tekin, iyileşme sürecinin 3 haftayı bulacağını söyledi. Ozan’ın takımdan ayrı çalışıp düz koşu ile yetineceğini dile getiren Tekin, kendisine iyi baktığı takdirde 3 hafta içinde formasına kavuşabileceğini sözlerine ekledi.

27 yaşında ki tecrübeli futbolcu, sakatlık pozisyonunu anlatırken şunları söyledi: ‘Bir mücadele esnasında sağ ayağımı yukarı doğru boşa salladım, ters bir hareket oldu ki, kas yırtılmış. Bozüyükspor’da oynarken benzer sakatlık olmuştu. Kulüp doktorumuz Mahmut Tekin bey sağ olsun çok yakından ilgilendi. Verdiği çalışma programıyla inşallah çabuk iyileşirim. Tam formumdayken talihsizlik yaşadığıma üzülüyorum ama Allah beterinden korusun’ dedi. Denizli’nin Çal ilçesi doğumlu olan ve sezon başı Turgutluspor’dan transfer edilen Ozan Kurukoç, Denizli Belediyespor ile 4’ü 90 dakika olmak üzere bu sezon 11 maça çıktı ve toplam 476 dakika sahada kaldı. Ozan bu maçlarda hiç sarı ve kırmızı kart görmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı