REKLAMI GEÇ

Belediyespor’da Gökhan şoku

Belediyespor’da Gökhan şoku

Denizli Belediyespor’da kaleci Gökhan Aslan’ın antrenmanda sakatlanması şok etkisi yarattı. Bileğinde kırık tespit edilen Gökhan’ın ilk yarıyı kapadığı belirtildi.

/ DENİZLİHABER / 28 Kasım 2012 Çarşamba, 09:28

İskenderun Demir Çelikspor müsabakası öncesi Cuma günü yapılan antrenmanda, bileğinde ağrı hisseden Gökhan, antrenmanı yarıda bırakmıştı. Denizli Belediyespor Kaleci Antrenörü Bekir Küçükşahal ile birlikte Servergazi Devlet Hastanesi’ne giden Gökhan’ın MR’ı çekildi. Kulüp Doktoru Mahmut Tekin, Gökhan’ın sol el bileğinde kırık tespit edildiğini ve alçıya alındığını söyledi.

Doktor Tekin, tedavi sürecine girdiği için Gökhan’ın 6-8 hafta sahalardan uzak kalacağını, dolayısıyla ilk yarıyı kapadığını açıkladı. Yaşadığı talihsiz olay için üzüntü içinde olan Gökhan, ‘ Yapacak bir şey yok. Allah beterinden korusun. En kısa sürede formama kavuşmak için ne gerekiyorsa yapacağım. ’ dedi. Denizli Belediyespor kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal, Gökhan’ın sakatlığının talihsizlik olduğunu belirterek, ‘ Tam da formunun zirvesindeydi. En kısa aramıza dönmesi için duacıyız’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı