REKLAMI GEÇ

Belediyespor’dan imza şov

Belediyespor’dan imza şov

Belediyespor toplu sözleşme töreni ile24 futbolcusuna imza attırdı.

/ DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2010 Çarşamba, 16:41

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Tanju Beştaş, As Başkan Bekir Balım, Teknik Komite üyeleri Mesut Ceşen, Emin Sayın, Halil Tun ve Ali Çetin katıldı. Belediyespor Kulüp Başkanı Tanju Beştaş, kulüp olarak çok önemli bir gün yaşadıklarını belirterek, ‘ 30 Haziran 2010 tarihinde yapılan Genel Kurul sonrası yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte geceli gündüzlü çalışıyoruz. Yoğun çalışmamızın meyvelerini bugün alıyoruz. Geçen sezonki kadrodan 2-3 futbolcumuz var. Yeni sezonda 1990-1991 ve 1992 doğumlu futbolculara ağırlık verdik. Yepyeni bir kadro oluşturduk. Hazırlık dönemimiz takım olarak iyi gidiyor’ dedi. Belediyespor’da imza atan oyuncuların isimleri ise şöyle:

Burak ONUR- Çerkezköyspor- Profesyonel
Aytaç MENDERES- Manisaspor- Profesyonel
Hasan DEMİR- Denizli Bld- Profesyonel
Tolga DENİZ- Lüleburgaz- Profesyonel
Gürhan ORUÇ-Eyüpspor- Profesyonel
Hasan DURMAZ- Çankırı Bld- Profesyonel
Okan BAYRAM – Turgutluspor- Profesyonel Kiralık
Niyazi NAYERNAZIR- Konyaspor- Profesyonel
Uğur KAPISIZ-Gençlerbirliği- Profesyonel
Süleyman OLGUN- Denizlispor- Profesyonel
Gökhan GÜNEY-Bursa-İnegölspor-Profesyonel
Ziya ALPARSLAN- Bereketli Bld- Amatör
Şükrü AYHAN- Dokuzkavaklar- Amatör
İbrahim KONGUR-Kaklık Bld- Amatör
Abbas TOSUN-Yeşilköyspor-Amatör
İbrahim BOYAR- Antalya Evrenseki-Amatör
Erhan DOĞRU-Bereketli Bld-Amatör
Arif YILMAZ-Denizli Belediyespor-Amatör
Mustafa KADEMLİ- İzmirspor-Amatör
Samet KARTOP- Ödemiş Bld- Amatör
Gökhan KALAYCI- Nazilli Sanayispor-Amatör
Gökhan VURAL- (TSV Groıshoder) Almanya
Mehmet KARAASLAN-( Ankaragücü A-2)
Ahmet İÇÖZ- Konyaspor – Amatör A-2

Belediyespor’da seçmeler devam ediyor
Belediyespor’un altyapısını oluşturmak için bir süre önce yapılan seçmelere devam edilecek. Bu kez seçmeler tek bir statta değil 4 statta birden ve ayrı günlerde olacak.
TFF 3.lig 3.grupta mücadele edecek olan ve bu sezon gençlerden oluşan bir kadro kuran Denizli Belediyespor, gençlere yatırıma devam ediyor. Kırmızı beyazlılar geleceğe yatırım için futbolcu seçmelerini önümüzdeki günlerde de 4 statta birden sürdürecek. Altyapı’yı daha da güçlendirmek ve geniş tabana yayabilmek için gerçekleştirilecek olan seçmeler Karşıyaka stadında 14-15 Ağustos 2010, Akkonak Stadında 16-17 Ağustos 2010, Kınıklı Stadında 18-19 Ağustos 2010 ve Gümüşler Stadında ise 20-21 Ağustos 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bütün seçmeler saat 17.30’da başlayacak. Altyapı Antrenörü Aliksan Urcanlı, bundan böyle futbolcunun ayağına gideceklerini belirterek, “ Denizli büyük bir il. Futbolcu kardeşlerimiz içinde 2 minibüs veya otobüs değiştirip seçmelere veya antrenmanlara gelenler var. İl dışından gelenlerde kendilerine en yakın stadı tercih edip, seçmelere katılabilecekler. Belediyespor olarak bundan böyle hizmeti mahallelere yayacağız ve yetenekli gençlere mahallelerinde antrenman yaptıracağız” dedi.

Hazırlık maçında beraberlik
Öta yandan kamp çalışmalarını Cankurtaran’da sürdüren Denizli Belediyespor, sezonun ilk hazırlık maçında Denizlispor A-2 takımı ile 3-3 berabere kaldı.

Kınıklı’daki Denizli Belediyespor altyapı tesislerinde oynanan karşılaşmada, Denizlispor A-2 takımı 39. dakikada Oğuzhan’ın penaltıdan attığı golle, ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda da üstün gözüken yeşil siyahlılar, 48. dakikada Çağlayan’ın penaltı noktası üzerinden aşırtma vuruşu ile durumu 2-0 yaptı. 60. dakikada Kaptan Buran, frikikten attığı golle farkı 3’e çıkardı. 80. dakikada Samet Kartop, Belediyespor’un ilk golünü kafa ile atarken, 83’de Şükrü yine kafa ile farkı bire indirdi. 90. dakikada perdeyi İbrahim Kongur kapattı ve sağ çaprazdan attığı şutla skora dengeyi getirdi; 3-3.

Karşılaşmayı Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, As Başkan Bekir Balım ve teknik heyetteki yöneticiler de izledi. Teknik Direktör Hasan Şermet, kendileri açısından iyi bir hazırlık maçı olduğunu belirterek, eksiklikleri görme imkanı bulduklarını söyledi. Pazar günü saat 18.00’de Antalya Tekirova ile yine Kınıklı Sahası’nda ikinci hazırlık maçını yapacaklarını kaydeden Şermet, bu kez sahaya daha farklı bir kadro süreceklerini açıkladı. Denizlispor A-2 ile yapılan hazırlık maçında, Denizli Belediyespor’da Hasan Demir, Tolga Deniz, Gürhan Oruç, Hasan Durmaz, Süleyman Olgun, Gökhan Güney, İbrahim Boyar, Niyazi Nayernazlı, Burak Onur, Emir Korubeyi, Gökhan Kalaycı ve Uğur Kapısız forma giymedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı