REKLAMI GEÇ

Belediyespor’dan tepki:“Selma haksızlık ediyor”

Belediyespor’dan tepki:“Selma haksızlık ediyor”

Denizli Belediyespor’un katkılarıyla yurt içi ve yurt dışında önemli derecelere imza atan Milli Boksör Selma Yağcı’nın, Kocaeli’ne transfer olmasının ardından giderayak yaptığı açıklamalar, Belediyespor yönetimince hoş karşılanmadı.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2010 Çarşamba, 17:47

Selma Yağcı, düzenlediği basın toplantısında, çalışmalarına Denizli’de devam edeceğini, ancak müsabakalara Kocaeli Büyükşehir Belediyespor adına katılacağını belirtti. Yağcı, “Denizli Belediyespor’dan ayrıldım, Kocaeli Büyükşehir Belediyespor’a transfer oldum. 2010 yılındaki müsabakalarda Kocaeli adına yarışacağım. Bugüne kadar yaptıkları katkılardan dolayı Denizli Belediyespor Kulübü Başkanı Namık Kemal Eraslan’a, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür ediyorum” dedi. Denizli Belediyespor’dan 2009 yılının Mart ayından bu yana maaşını alamadığını ileri süren Yağcı, ”Gerekli girişimlerde bulundum ama olumlu sonuç alamadım ve mağdur oldum. Maddi imkansızlıklar içerisinde olimpiyatlara hazırlanmak zor olacağı için Kocaeli Büyükşehir Belediyespor’un teklifini kabul ettim” diye konuştu. Yağcı, Avrupa şampiyonluğu, dünya ikinciliği ve sayısız Türkiye şampiyonlukları bulunduğunu, bayan boksunun bu yıl itibariyle olimpiyatlara kabul edilmesi nedeniyle, 2012 Olimpiyatları’nda altın madalya kazanmayı hedeflediğini söyledi.

Selma Yağcı’nın düzenlediği basın toplantısında ‘Verilen sözler tutulmadı’ sözleri, kırmızı beyazlı kulüpten tepki aldı. Denizli Belediyespor Başkan Namık Kemal Eraslan, Denizli Belediyespor’da göreve geldiklerinde Selma Yağcı’nın kulüpte lisanslı boksör olarak bulunduğunu belirterek, “Kendisiyle uzun yıllar çalıştık. Boks Federasyonu’nca belirli masrafları karşılanmasına karşın, biz yine de kendisine kamplarda, turnuvalarda ve maçlar öncesi harcırahlarını ve kamp masraflarını hep ödedik. SSK’sı ve maaşı, devlet memuru olduğu 2009 Mart ayına kadar kesintisiz ödendi. Memur olduktan sonra, hem bizden hem de devletten maaş almasının doğru olmayacağını kendisine ilettik. Memurluk için teşekkür beklerken, spor ahlakı ile bağdaşmayacak açıklamalarda bulunması, bizleri üzmüştür. Denizli Belediyespor olarak kendisine verilen sözler her zaman tutulmuştur. Selma Yağcı’ya bundan sonraki spor yaşantısında başarılar diliyoruz. Belediyespor 13 branştaki faaliyetlerinde şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da başarı ile devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı