REKLAMI GEÇ

Belediyespor’u nemli hava korkutuyor

Pazar günü deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 2.lig’deki ilk resmi maçını oynayacak olan Denizli Belediyespor’un tek korkusu Akdeniz bölgesinin nemi.

/ DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2008 Çarşamba, 00:00

Akdeniz Bölgesi’nin nem oranının çok yüksek olduğunu, bu yüzden oyuncularının maç içinde büyük ölçüde etkileneceğini ifade eden Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Dolutaş, son hazırlık maçını, oyuncularının nemli havayı alışması için İzmir’de, İzmirspor ile oynadıklarını belirtti.

Nemli havaların özellikle deplasman takımları için çok tehlikeli olduğunu vurgulayan Hakan Dolutaş, “Biz rakipten çok nemli havadan korkuyoruz. Antalya’da oynanan maçta Beşiktaş, Antalyaspor önünde gece maçı olmasına rağmen çok zorlandı. Tarsus yöresinde ise nem oranının Antalya’dan daha yüksek seviyede olduğunu öğrendik. Ama biz her şeye rağmen hiçbir şeyin arkasına sığınmadan mücadele edeceğiz. Daha önce söylediğim gibi Tarsus İdman Yurdu Takımı, grubumuzun şampiyon adaylarından biri. Biz de çok iyi bir takımız. Öncelikle nem faktörünü ortadan kaldırıp rakibimizle başa baş mücadele etmeye çalışacağız” dedi.

Öte yandan bu maça çok önem veren Denizli Belediyesporlu oyuncular, çift kale maç yapıyorlar.

Yeni sezona 4 kaleci ile giren Denizli Belediyespor’da kale kapanacak. Geçen sezonda inanılmaz bir çıkış yakalayan ve takımın şampiyon olmasında büyük katkısı olan kaleci İsmail, Mustafa ve Onur’un yanına şimdi de Aydınspor’dan Serkan katıldı.

                     

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı