REKLAMI GEÇ

Belediyespor’un kalesi sağlam

Belediyespor’un kalesi sağlam

Denizli Belediyespor’un alt yapısındaki 3 kalecisi, yıl içinde gösterdikleri performansla, Genç Milli Takımlar Bölge Karması’na seçildi.

/ DENİZLİHABER / 27 Nisan 2012 Cuma, 12:00

Denizli Belediyespor, Genç Milli Takım Bölge Karması’na en fazla kaleci gönderen takım oldu. Aydın’da ki seçmelere katılan ve burada göze giren geleceğin yıldız adayları, altyapının tecrübeli kaleci antrenörü Mustafa Kocabaş’ın nezaretinde, form tutmaya devam ediyor.

Başarının temelinde bir yıldır sürdürdükleri düzenli çalışmanın yattığını açıklayan Denizli Belediyespor altyapı kaleci antrenörü Mustafa Kocabaş, ‘ Kalecilerimizin gelişimi açısından seviyelerine göre yapmış olduğumuz çalışmalar, başarılarında çok büyük faktör oldu. Kalecilerimizden Berk Soylar U17, Oytun Özdoğan ve Serdar Aygündüz ise U14 takımımızda oynamaktadırlar. Oytun ve Berk profesyonel takımımızla da antrenmanlarına çıkıyorlar ve gelişimlerine katkı sağlamaktalar. Bu sezon içinde altyapımızda diğer oynayan kalecilerle birlikte çok çalışıp, kendi liglerinde adlarından söz ettirdikleri için hepsini kutluyorum. En büyük amacımız, Denizli Belediyespor’a ve Türk futboluna bu kalecileri kazandırmaktır’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı