REKLAMI GEÇ

Belediyespor’un milli gururu Eren

Belediyespor’un milli gururu Eren

Denizli Belediyespor’un TFF Akademi Ligleri U14’lerde mücadele eden takımın kaptanı olan Eren Kurtulmuş, U14 Milli Takım hazırlık kampına çağrıldı.

/ DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2012 Perşembe, 17:08

Denizli Belediyespor U14 takımıyla bu sezon 7 gole imza atan Eren, 21-25 Mayıs 2012 tarihlerinde Milli Takımın İstanbul Riva’da yapacağı hazırlık kampı kadrosuna katılacak. U14 Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu’nun belirlediği 21 kişilik aday kadroya çağrılmasının müjdesini TFF sitesinden haberi okuyan Bucaspor’dan arkadaşı Ali Mert Aydın’dan aldığını belirten Eren Kurtulmuş, haberi duyunca çok büyük sevinç yaşadığını ve hemen ailesi ve antrenörleriyle paylaştığını söyledi.

Başta ailesi olmak üzere bugünlere gelmesinde çok büyük emekleri olan antrenörlerine çok şey borçlu olduğunu belirten Eren, “Denizli Belediyesorlu bir sporcu olarak hazırlık kampında kulübümü en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Bundan böyle daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum ve bende çok çalışım kendimi geliştireceğim. Milli davet almak bile çok güzel ve heyecan verici. Çok mutluyum” dedi.

Denizli Belediyespor altyapı koordinatörü ve gençlik geliştirme ligleri teknik sorumlusu Aliksan Urcanlı, Eren ile gurur duyduklarını belirterek, şöyle konuştu: “Eren, yetenekli bir sporcumuz. Altyapımızdan yetişti. Eren’in buralara geleceğini önceden gördük. Destek olduk. Ailesiyle de irtibat halindeydik. U14’lerde Eren gibi başarılı ve yetenekli çok futbolcumuz var. İnşallah onlara da sıra gelecek. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon, Bursa gibi takımlardan oyuncuların çoğunlukta olduğu U14 Milli takımına oyuncu vermek, Denizli Belediyespor olarak bizleri yüceltti. Eren’in oynama şansı bana göre çok yüksek. Milli formayı giyeceğine inanıyorum” dedi.

Denizli Belediyespor’da futbolcu ve antrenör olarak görev alan baba Seyfettin Kurtulmuş ise, “Önemli olan Milli Takım’a gitmek değil kalıcı olmak. Kendisiyle gurur duyduk. Bundan sonra kendisine daha iyi bakıp geliştirmesi gerekli. Ailesi olarak bizde her zaman destekçisiyiz. Denizli Belediyespor kulübü de, inşallah daha iyi futbolcular çıkarmaya devam eder” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı