REKLAMI GEÇ

Belediyespor’un son dakika sendromu

Belediyespor’un son dakika sendromu

Evinde oynadığı Sarıyer, Konya Şekerspor ve Akhisar Belediyespor maçlarında son dakika golleri ile 7 puan kaybeden ve son dakika şansızlığını bir türlü kıramayan Denizli Belediyespor, alt sıralardan bir türlü kurtulamadı.

/ DENİZLİHABER / 9 Kasım 2009 Pazartesi, 17:56

Teknik Direktör Hakan Dolutaş, namağlup takım olan Akhisar Belediyespor maçında son dakika golüyle galibiyeti kaçırdıkları için üzüntülü olduklarını belirterek, rakiplerine maç boyunca gol pozisyon bile vermediklerini ancak bir anlık hatanın bedelini ödediklerini söyledi. Bu sezon enteresan bir şekilde son saniye golleri ile çok puan kaybettiklerini vurgulayan Dolutaş, ‘ İyi futbol sergiliyoruz ancak şansızlık sonucu bunu puanlara yansıtamıyoruz. Gerçek yerimiz bu değil. Şansımız bir gün dönecek’ dedi.

Başkan Namık Kemal Eraslan ise sıfır hata ile oynadıkları maçta son dakika golü ile yıkıldıklarını belirterek, ‘Puan cetvelinde bulunduğumuz yer kimseyi yanıltmasın. Son dakikalarda yediğimiz goller olmasa, puan sıralaması böyle olmazdı. Futbolcularımız yüreklerini sahaya yansıttılar. Ama futbol şansımız yanımızda değil’ dedi.

Belediyespor, evinde Sarıyerspor’a 88.dakikada yediği golle 2-1 mağlup olurken, Konya Şekerspor ile Akhisar Belediyespor maçlarında yediği son dakika golleri ile 1-1 berabere kalıp toplam 7 puan kaybetti. Kırmızı beyazlılar Türkiye Kupası Play-off maçında da, Kastamonuspor’dan yediği son dakika golü ile durum 1-1 olmuş ve maç uzatmalara gitmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı