REKLAMI GEÇ

Belediyespor’un U 15’i yenilmiyor

Belediyespor’un U 15’i yenilmiyor

Denizli Belediyespor’un U15 takımı, Altınordu’yu deplasmanda 2-1 yenerek, ilk yarıda ki 3-2’lik mağlubiyetin rövanşını alırken, 4 haftalık yenilmezlik serisini de sürdürdü.

/ DENİZLİHABER / 5 Aralık 2012 Çarşamba, 10:46

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), himayesinde düzenlenen Coca Cola Akademi Liglerinde 13.hafta maçları geride kaldı. Denizli Belediyespor’un 5 takımı Altınordu ile karşılaştı. Haftanın tek kazananı deplasmanda 2-1’lik sonuçla U15’ler oldu.

İzmir Ulucak Stadında ki karşılaşmada ev sahibi takım Altınordu, Tolunay’ın 40.dakikada ki golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. Oyuna 33.dakikada giren Osman Keçelioğlu 44.dakikada attığı gole beraberliği sağladı. Oyuna yine ikinci yarı başında giren Abdullah Can, Milli futbolcu Eren’in mükemmel asisti ile 66 dakikada Denizli Belediyespor’u 2-1 öne geçiren golü attı. 40X40 olmak üzere iki devre halinde toplam 80 dakika oynanan karşılaşmanın, geri kalan dakikalarında takımlar skoru değiştiremeyince, gülen taraf konuk ekip Denizli Belediyespor U15 takımı oldu.

Denizli Belediyespor U14 takımı deplasmanda 3-3, U18 takımı ise 1-1 berabere kalırken, Denizli Saraçoğlu Stadında Altınordu’yu ağırlayan Denizli Belediyespor’un U16 takımı sahadan 2-1, U17 takımı ise 1-0 mağlup ayrıldı.
Denizli Belediyespor U15 takımı Antrenörü Memiş Sarıçam, son maçlarda ki çıkışlarını düzenli antrenman yapmalarına bağladı. Şarıçam, ‘ Çocuklar sabahçı ve öğleci olduğundan gündüzleri okulları nedeniyle düzenli antrenman yapamıyorduk. İkinci yarının başından bu yana takım halinde antrenman yapmaya başladık. Yönetimimiz bize araç tahsis etti ve Zafer Katrancı tesislerinde her gün saat 19.00’da düzenli antrenman yapmaya başladık. Allah nazardan saklasın 4 maçtır yenilmiyoruz. Dış sahada hiç yenilmedik. İlk yarıda şansız şekilde kaybettiğimiz puanlar olmasaydı, zirveye daha yakın olurduk. Çalışmalarımızı hız kesmeden devam edeceğiz. U15 Milli takımda görev alan futbolcumuz Eren’in de bünyemizde olması, bizler ve diğer takım arkadaşlarını teşvik amacıyla çok iyi oluyor. Sayın Başkanımız Rüşan Uzunoğlu başta olmak üzere, altyapıdan sorumlu Başkan Yardımcısı Akın Çelik ilgili yönetim kurulu üyelerimiz Metin Karakurt, İlyas Tuncer ve Ali Taşevli’ye sorunlarımızı çözdükleri için çok teşekkür ederim’ dedi.

Denizli Belediyespor Akademi takımlarının hafta sonu karşılaşacağı rakibi ise Göztepe. U14 ve U15’ler Cumartesi günü Saraçoğlu Stadında saat 12.00 ve 14.00’de Göztepe’yi ağırlayacaklar. U16 ile U17 takımları İzmir Gürsel Aksel Stadı’nda Göztepe’ye konuk olacaklar. U18 takımı ise Pazar günü Gümüşler Stadı’nda Göztepe’yi ağırlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı