REKLAMI GEÇ

Bu gurur Denizli Belediyespor’un

Bu gurur Denizli Belediyespor’un

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, U15 Milli takımına 2.ve 3.lig takımları arasından futbolcu veren tek kulüp olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Aralık 2012 Pazartesi, 11:22

Bünyesinde ki amatör branşların sayısını her geçen gün arttıran Denizli Belediyespor, sportif faaliyetlerde adından sıkça bahsettirmeye devam ediyor. Yarışmacı gruplarda bireysel ve takım performanslarında ki başarılarıyla ön plana çıkan Denizli Belediyespor, şimdi de 2. ve 3.lig kulüpleri içinde U15 Milli Takım’a futbolcu veren tek kulüp olmanın haklı gururunu yaşıyor. Romanya’da iki hazırlık maçı yapan U15 Milli takımında görev alan Eren Kurtulmuş, Denizli Belediyespor’un U15 takımının da kaptanı.

PTT 1.lig takımları içinde bile, altyapısı ile ünlü Bucaspor’dan tek futbolcunun çağrıldığı U15 Milli Takım kadrosuna sporcu verebilmenin haklı gururunu yaşadıklarını belirten Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, ‘ Çoğunlukla Süper Lig takımlarının altyapılarından futbolcu olan U15 Milli takımın kadrosunda, 2. ve 3.lig takımları arasında sadece Denizli Belediyespor’dan futbolcunun olması, bizleri fazlasıyla sevindirdi. Bütün bunlar, Denizli Belediyespor’un amatör branşlara ne kadar önem verdiğinin göstergesidir. Doğru yolda olduğumuzun ve iyi işler yaptığımızın fotoğrafı net. Denizli Belediyespor’un yüklendiği misyon ve vizyon olarak görevini fazlasıyla yerine getirmekte. Yeter mi? Yetmez. Kulübümüzün Onursal Başkanı ve Denizli Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan’ın spora sağladığı büyük katkılar ile Denizli’de 7’den 70’e daha çok spor yaptırma gayreti içindeyiz. Bütün branşlarda, daha aktif olmak için, yönetimdeki arkadaşlarla birlikte geceli gündüzlü çalışmaktayız’ dedi. Fenerbahçe’den 4, Bursaspor’dan 2, Galatasaray’dan 2, Gençlerbirliği 1, Trabzonspor’dan 1 Bucaspor’dan 1 ve Denizli Belediyespor’dan da Eren’in yer aldığı 20 kişilik U15 Milli Takım kadrosunda ki, geri kalan 8 futbolcu Avrupa’da ki takımların altyapılarında oynayan Türk asıllı futbolculardan oluşmakta.

Yorumlar

imarettinvemehmetali   -  Bağlantı 29 Aralık 2012, 16:42

denizli güzel oynuyor ve çok hızlı

imarettinvemehmetali   -  Bağlantı 29 Aralık 2012, 16:40

denizli çok güzel ve orda az mücağite yakın olurum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı