REKLAMI GEÇ

Çetindağ, “Karakterli takımız”

Çetindağ, “Karakterli takımız”

Denizli Belediyespor’da, 4 yıl önce görev alan ve Hakan Dolutaş’ın istifasıyla tekrar işbaşı yapan Teknik Direktör Altan Çetindağ, karakterli insanlardan oluşan takıma sahip olduklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2010 Çarşamba, 18:03

Denizli Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Altan Çetindağ, futbolcularla yaptığı tanışma toplantısında önemli konulara değindi. Belediyespor’da görev yaptığı dönemde, belirli bir ahlak çerçevesinde çalıştığını ve böyle bir ahlak anlayışından dolayı tekrar göreve davet edildiğini söyleyen Çetindağ, “Ben de bu daveti şartlar ne olurla olsun bir şey gözetmeden kabul ettim. Benim için bu kulüpte son derece çok önemli insanlar var. Daha önce birlikte çalıştığımız, ayrıca izlediğim için bildiğim futbolcu arkadaşlarım var takımda. Fedakarlık bu günlerde lazım. Ben bu takımın karakterini çok seviyorum. Demek ki karakter çok önemli. Yaptığımız mesleğin bir ahlakı varsa, bu ahlakı ve karakterimizi öne plana çıkaracağız. Aslan gibi de bir takımımız var. Hafta sonu oynayacağımız Sarıyer maçı çok önemli. Lig bitmeden önce ligde kalıp kalmayacağımızı hiç konuşmayacağız. Bizim her hafta tek maçımız var ve sadece o maçı düşüneceğiz” dedi.

Kırmızı beyazlılar Sarıyer maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sakatlığı süren Salih ve Mehmet takımla birlikte çalışmalara katılmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı