REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor ağırlık çalıştı

Denizli Belediyespor ağırlık çalıştı

Cankurtaran kampını Çarşamba günü sonlandıracak olan Denizli Belediyespor’da futbolcular ağırlık çalışarak güç depoladı.

/ DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2010 Cumartesi, 17:28

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Denizli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. 10 gün sürecek olan Cankurtaran kampını, günde iki antrenman ile sürdüren kırmızı beyazlılar, sabahın erken saatlerinde Denizli’ye gelerek ağırlık merkezinde güç depoladı.

Akşam antrenmanı için Bağbaşı Hasan Güngör tesislerine gelen yavru horozlar, dayanıklılık koşularıyla gücüne güç kattı. Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Tanju Beştaş, As Başkan Bekir Balım, Teknik Komite üyeleri Kemal İşlek, Emin Sayın, Halil Tun, Mesut Ceşen ve Ali Çetin her zaman olduğu gibi takımı yalnız bırakmadılar.

Teknik Direktör Hasan Şermet, kampın son derece iyi geçtiğini belirterek, “Her geçen gün istediğimiz düzeye gelebilmek için uğraşıyoruz. Zaman daralıyor. Bunun bilincindeyiz” dedi. Şermet, kendilerini hiç yalnız bırakmayan başkan ve teknik komite üyelerine teşekkür etti. İkinci hazırlık maçını 15.08.2010 Pazar günü saat 18.00’de Bağbaşı Hasan Güngör Tesislerinde, Tekirova Belediyespor ile yapacaklarını hatırlatan Şermet, bu maçta gerçek güçlerini göreceklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı