REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor Anadolu Selçuk’a hazırlanıyor

Denizli Belediyespor Anadolu Selçuk’a hazırlanıyor

Denizli Belediyespor, Anadolu Selçukluspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Gümüşler Stadı’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.

/ DENİZLİHABER / 20 Eylül 2012 Perşembe, 12:36

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta 3.hafta maçları 23 Eylül 2012’de oynanacak. İlk 2 haftada 3 puanla tanışamayan iki takımın mücadelesinde Anadolu Selçukluspor ile Denizli Belediyespor, Pazar günü saat 15.00’de Konya Atatürk Stadı’nda karşılaşacaklar. Bu maçın hazırlıklarını Gümüşler Stadı’nda ki antrenman ile sürdüren Kırmızı- Beyazlılar’da kırmızı kart cezalısı Hasan dışında eksik bulunmuyor. Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ile Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Başkanı Bahtiyar Mat’ın birlikte izledikleri antrenman, 1,5 saat sürdü. Futbolcuların antrenmanda gösterdikleri performans göz doldururken, hırslı mücadelelerden dolayı zaman zaman sakatlıklar yaşandı. Ciddi sakatlıkların olmaması için, teknik heyet futbolcuları uyarıp, ikili mücadelelerde sertliklerden kaçınmalarını istedi. Denizli Belediyespor kafilesi Cumartesi sabah otobüsle Konya’ya gidecek.

Kupa Kurası Cuma günü
Denizli Belediyespor’un da yer aldığı ve toplam 108 takımın katılacağı Türkiye Kupası 2. Tur kura çekimi, Cuma günü saat 11.00’de İstanbul’da ki Olimpiyatevi’nde yapılacak. Türkiye Kupası 2. Tur müsabakaları 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde oynanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı