REKLAMI GEÇ

‘Sezon sonu gülen biz olacağız’

‘Sezon sonu gülen biz olacağız’

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, 2.yarı ile birlikte, yepyeni bir sayfa açacaklarını ve sezon sonu gülen tarafın kendileri olacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2013 Cumartesi, 11:38

Spor Toto 2.lig takımlarından Denizli Belediyespor, 2.yarı hazırlıklarına başladı. Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda ki ilk antrenmanı Başkan Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Akın Çelik ve Mehmet Teke izledi. Başkan Uzunoğlu ve Başkan Yardımcıları, teknik heyet ve futbolcularla tek tek tokalaştılar. Futbolcularla bir süre sohbet eden Başkan Uzunoğlu, ‘ Hepiniz hoş geldiniz. Bizim için lig adeta yeniden başlıyor. İlk yarı ve 2012 geride kaldı. Kendi isteyen olmadığı takdirde, hiçbir futbolcumuzu gönderme niyetimiz yok. 2.yarı ile birlikte yepyeni bir sayfa açıyoruz. Sizlere hep güvendik. Sezon sonunda gülen taraf inşallah biz oluruz. Allah, kaza bela sakatlık vermesin inşallah. Sağlıklı bir şekilde, ligi en iyi yerde bitirmek için, elinizden geleni yapacağınıza inancım tam. Allah yardımcınız olsun’ dedi.

Başkan Yardımcısı Mehmet Teke yaptığı konuşmada, ‘ Denizli Belediyespor, sizlerin bu meslekte geleceği. Burayı bir basamak olarak görün ve işinizi en iyi şekilde yaparak, üst liglerde oynamaya bakın. Sizler fiziksel olarak çok emek veriyorsunuz ama, yönetim olarak bizlerde çok büyük bedel ödüyoruz. Herkes üzerine düşeni yaparsa sorun olmaz. Kendinize çok iyi bakmalısınız ve takım olarak arkadaşlık ortamı mükemmel olmalı. Başarı böyle gelir. Arkadaşınız Şahin, şu anda Antalya’da Milli Takımlar Bölge Karmasında. Çalışan emeğini karşılığını her zaman alır. Şahin, gençlere örnek olsun’ diye konuştu. Başkan Yardımcıları Sait Özkan ve Akın Çelik’de söz alarak futbolculara 2.yarıda başarılar dilediler. İlk antrenmanda futbolcuları fazla zorlamayan Teknik Direktör Adnan Erkan, antrenmanı kısa tuttu. 35 dakika koşan futbolcular, açma germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı