REKLAMI GEÇ

Potada Şampiyon Belediyespor

Potada Şampiyon Belediyespor

Denizli Belediyespor Basketbol takımı, Küçükler Kategorisi’nde şampiyon oldu. Belediyespor Basketbol Küçükler takımı, Bölge Grup Şampiyonasında Denizli’yi temsil edecek.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2013 Salı, 12:49

Denizli Kulüpler Küçük Kız İl Birinciliği maçları sona erdi. Cafer Sadık Abalıoğlu İlköğretim Okulu Kulübü ile play off maçları yapan ve iki maçı da kazanan Denizli Belediyespor Basketbol Küçükler Kız takımı, rakibini 48-47 yenerek şampiyon oldu.

Denizlispor Basketbol Küçükler Takımı ile Cafer Abalıoğlu İlköğretim Okulu Kulübü play-off karşılaşmaları Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapıldı. Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ile Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Akın Çelik ve Mehmet Teke’nin de izlediği maçın ilk yarısını 11 sayı farkla kapayan Denizli Belediyespor Basketbol Küçükler Takımı sporcuları, 2.yarıya çok hızlı başladı. Son saniyesine kadar çok çekişmeli ve zevkli geçen maç, 48-47 skorla sona erdi.

Maç sonrası sahaya inen Başkan Rüşan Uzunoğlu ve yardımcıları Çelik, Özkan ve Teke, mutlu sona ulaşan küçük basketbolcuları ve antrenörleri tebrik ederek birincilik madalyalarını verdi.
Başkan Uzunoğlu, “Bugün çok güzel bir maç çıkardınız. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Isparta’da yapılacak olan grup maçlarında da aynı başarıyı tekrarlayacağınıza inancım tam” dedi.

Denizli Belediyespor Basketbol Küçük Kız takımı 27–31 Mart 2013 tarihlerinde Isparta’da yapılacak Bölge Grup Şampiyonasında Denizli’yi temsil edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı