REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor, Eyüpspor’u ezberliyor

Denizli Belediyespor, Eyüpspor’u ezberliyor

Antalya Side’de ki kampını sürdüren Denizli Belediyespor’da Teknik Direktör Hakan Dolutaş, Alanyaspor karşısında izlediği Eyüpspor’un artılarını ve eksilerini futbolcularına adeta ezberletirken, futbolcularından sahadaki fizik gücü kadar beyinlerini de çok iyi kullanmalarını istedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Ekim 2009 Perşembe, 17:40

Taktiksel verileri takım halinde uyguladıkları taktirde başarılı olabileceklerini hatırlatan Dolutaş, Eyüpspor karşısında ne yapacaklarına dair tek tek futbolcularını bilgilendirdi. Özellikle defans futbolcularını uyaran Dolutaş, rakibin hareketli forvete sahip olduğunu belirterek, çalışmayı sık sık durdurup, yapılması gerekenleri futbolcularına tekrarlattı. Antrenman, kısa ısınma koşusunun ardından el topu ile başlarken, futbolcular kafa ile gol atabilmek için çok çaba sarf ettiler. Kaleci Serkan attığı 2 kafa golü ile yıldızlaştı. Taktiksel çalışmanın ardından şut çalışması yapılırken, kaleciler oldukça zorlandı.

Kamptan notlar:
Kamp yapılan otelin antrenman sahalarının bitişiğindeki böğürtlenlerden en çok Ahmet Yakak yiyor. Ali Kemal de kendisine eşlik ederken, Yakak antrenman öncesi ve sonrası mutlaka böğürtlen yiyor. Çocukluğunda çok böğürtlen yediğini hatırlatan Ahmet, böğürtlenin kendisine doping yaptığını söyledi.

Resepsiyon şefi İsmail Duman kaptanlığındaki otel personeli ile Denizli Belediyespor teknik heyeti arasındaki 20.00- 21.00 saatleri arasındaki halı saha maçını, teknik heyet 9-6 kazandı. Menajer Kadir ara pasları ile dikkat çekerken, Hakan Hoca çalımları ile ön plana çıktı. Masör Fatih beklenilenden iyi performans sergilerken, Seyfettin Hoca’nın bu yaşına rağmen profesyonel oynayabileceği seyirciler tarafından belirtildi.

Kaleci Ali Müslüm’ün kaçan bir topu almaya gittiğinde gördüğü yılanı öldürüp antrenman sahasına getirmesi Seyfettin Hoca’yı tedirgin etti. Yılandan korkan Seyfettin Hoca, yanına yaklaşan herkesin elinde yılan var zannetti. Ali Kemal antrenman sonrası yılanı eliyle tutup Kaleci Mustafa’nın boynuna koymasıyla, şok yaşayan Mustafa, kendisini yere atıp yuvarlandı. Futbolculardan Ahmet Yakak, Mustafa’ya takılıp, ‘ Bu kadar iyi refleksin vardı da biz niye görmedik. Artık 5 yıl daha oynarsın’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı