REKLAMI GEÇ

Belediyespor ilk kez taraftarıyla buluşacak

Belediyespor ilk kez taraftarıyla buluşacak

Spor Toto 2.lig 2.hafta maçında pazar günü sahasında Bayrampaşaspor ile karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, 2012-2013 sezonunda ilk kez taraftarlarının huzuruna çıkacak.

/ DENİZLİHABER / 14 Eylül 2012 Cuma, 12:55

Bayrampaşaspor’u konuk edecek olan Denizli Belediyespor, Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Maçın provası şeklinde geçen çift kale maçı Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Bahtiyar Mat, Akın Çelik ve Genel Kaptan Emin Sayın’da takip etti. Teknik Direktör Adnan Erkan, rakipleri karşısında 3 puan alarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi. Erkan, ” Bu haftayı iyi değerlendirdik, çok çalıştık. İç sahada oynamanın avantajını iyi kullanmak istiyoruz. Yetenekli oyunculardan kurulu bir takımımız var. İlerleyen haftalarda daha iyi futbol oynayacağımıza inanıyorum. Bu süreci en az kayıplarla atlatarak yukarılarda yer edinmek istiyoruz’ dedi.

Sporseverleri karşılaşmaya beklediklerini de kaydeden Erkan, ” Seyircimiz önüne bu sezon ilk kez çıkacağız. Stadın dolmasını çok arzu ediyorum. Taraftarlar, iyi bir takım seyredecekler. Gelip gönülden bizi desteklesinler. Seyirci ve takımın bütünleşmesinden teknik adam olarak çok mutluluk duyarım’ diye konuştu. Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda 16 Eylül Pazar günü saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmada, Kayseri Bölgesi Hakemi Ömer Faruk Ocak düdük çalacak. Yardımcıları ise Mehmet Küçük, Eser Eti ve Fahri Aksoy.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı