REKLAMI GEÇ

Belediyespor prova yaptı

Belediyespor prova yaptı

Denizli Belediyespor pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Anadolu Selçukluspor maçının provasını, Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda ki çift kale maçta yaptı. İki takım halindeki maçı mavi bipli takım 4-0 kazandı. Golleri Süleyman (2), Kadir ve Samet attı.

/ DENİZLİHABER / 21 Eylül 2012 Cuma, 09:58

Spor Toto 3.hafta maçında Anadolu Selçukluspor ile Konya’da karşılacak olan Denizli Belediyespor, hazırlıklarını sürdürdü. Kart cezalısı durumunda olan ve sol dizinde ağrı olan Hasan Demir’in katılmadığı antrenman Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda yapıldı.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Bahtiyar Mat, Genel Kaptan Emin Sayın ve Futbol Teknik Komite Üyesi Süleyman Erdoğan birlikte izlediler. Anadolu Selçukluspor maçının provası, Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda ki çift kale maçta yapılırken, iki takım halindeki maçı mavi bipli takım 4-0 kazandı.

Golleri Süleyman (2), Kadir ve Samet attı. Teknik Direktör Adnan Erkan, hafta boyunca çok iyi çalıştıklarını belirterek ‘ İyi oynadığımız Bayrampaşaspor maçını 3-2 kaybettik. Bu hafta telafi için Konya’dan puanla dönmek istiyoruz. Genç ve iyi bir ekibiz. Kendimize olan güvenin gelişmesi için iyi oyunumuzu puanlarla süslememiz gerekiyor. Bunu da başaracak güçte kaliteli futbolcu kadrosuna da sahibiz’ dedi. Pazar günü Konya Atatürk Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak olan karşılaşmada Sivas Bölgesi hakemi Adem Sarıtaş düdük çalacak. Yardımcıları ise Sivas’dan Egemen Eren ve Kayseri Bölgesi’nden Hüseyin Odyakmaz ve Volkan Sarıkaya…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı