REKLAMI GEÇ

Belediyespor şanssızlığına yanıyor

Belediyespor şanssızlığına yanıyor

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, Alanyaspor karşısında sezonun en iyi futbolunu oynamalarına karşın puan çıkaramadıklarını belirterek şansızlıktan yakındı.

/ DENİZLİHABER / 16 Kasım 2012 Cuma, 09:42

Spor Toto 2.lig Beyaz grup 11.hafta maçında Alanyaspor’a sahasında 1-0 mağlup olan Denizli Belediyespor’da moraller bozulurken, Teknik Direktör Adnan Erkan şansızlıktan yakındı.

Bugüne kadar oynadıkları futbolun en iyisini, Alanyaspor karşısında sergilediklerini vurgulayan Erkan, ‘ Skor kötü ama güzel futbol tesellimiz oldu. Rakibimiz kalemize bir kere geldi ve 1-0 öne geçti. Futbol dilinde izah edemediğimiz şansızlıklar yaşıyoruz. Gaziosmanpaşa maçında bu şansızlığımızı kıracağız inşallah. İyi günler bizi bekliyor’ dedi.

Pazar günü deplasmanda oynanacak olan bu karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başlayan kırmızı beyazlılar, iki takım halinde çalıştı. Alanyaspor maçında oynayanlar Doğan Seyfi Adlı Stadı’nda yenileme antrenmanı yaparken, oynamayanlar ise Gümüşler Stadında 1,5 saat çalıştı. Denizli Belediyespor’da Ömer ve Cüneyt’in bir maçlık sarı kart cezaları bitti. Kart cezası devam eden Uğur ile sakatlığı süren Salim, takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı