REKLAMI GEÇ

Belediyespor’lu Erkan, “Bu takıma kefilim”

Belediyespor’lu Erkan, “Bu takıma kefilim”

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Erkan, takımın kurulmasında kendisine büyük yetki verildiğini ve olumsuz tabloya rağmen takımına kefil olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2012 Çarşamba, 11:17

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta yeralan Denizli Belediyespor’da, pazar günü yapılacak olan Balıkesirspor maçının hazırlıkları başladı. Haftanın ilk antrenmanı Gümüşler Stadı’nda yapıldı. Teknik Direktör Adnan Erkan nezaretindeki antrenman 1,5 saat sürdü. Isınma koşusu ile başlayan antrenman, topla çeşitli çalışmaların ardından, çift kale maç ile son buldu.

Ligdeki mevcut durumun kendisini de üzdüğünü, fakat sıkıntılı süreçten tüm camia olarak elbirliği ile çıkacaklarını vurgulayan Teknik Direktör Erkan, ‘ Bu sezon hedefimiz iyi futbolla birlikte orta sıralar. Genç futbolcuların kazanılması arzusunda bir sezon hedefledik. Bu hedeflere ulaşabilecek yeterliliğe ve güvene sahibiz’ dedi. Denizli Belediyespor’un ilkeleri olan bir kulüp olduğunu ve bu çerçevede uzun vadeli bir oluşuma gittiklerini hatırlatan Erkan, kimsenin karamsarlığa kapılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı