REKLAMI GEÇ

Belediyespor, tekvando da birinci oldu

Belediyespor, tekvando da birinci oldu

Denizli Belediyespor Tekvando takımı, Burdur’da düzenlenen turnuvada toplam 11 madalya kazanıp, takım halinde birinciliği elde etti.

/ DENİZLİHABER / 12 Eylül 2012 Çarşamba, 14:00

Denizli Belediyespor Judo takımının Antalya’da ki 1.Akdeniz Kupası Judo Turnuvası’nda 9 altın, 3 gümüş ve 10 bronz madalya kazanıp kadınlarda birinci, erkeklerde ise 3.olarak büyük bir başarıya imza atmasından bir hafta sonra, Denizli Belediyespor Tekvando takımı da Burdur’da ki turnuvada takım halinde birinci oldu.

Burdur’da 8-9 Eylül 2012 tarihleri arasında iller arası gerçekleştirilen Selami Akdemir tekvando turnuvasına, 16 sporcu ile katılan Denizli Belediyespor kulübü tekvando takımı 11 kez kürsüye çıktı. Büyük bir başarıya imza atan Denizli Belediyespor’lu tekvandocular 4 birincilik, 3 ikincilik ve 4 üçüncülük elde ederek, takım halinde de birinciliği kazandılar.

Başarılı tekvando antrenörü Özgür Arım, almış oldukları madalyaların gelecek adına kendilerini umutlandırdığını belirterek, ‘ Bize sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Hedefimiz, sporcu alt yapımızı geliştirerek, başarılı sporcular çıkarmak. Bu sporcuları ilimize ve ülkemize kazandırmak’ dedi. Denizli Belediyespor Boks, Tekvando ve Judo’dan sorumlu yöneticisi Kamil Yaşar Güleç, Denizli Belediyespor olarak salon sporlarına çok önem verdiklerini belirterek, ‘ Judo’dan sonra tekvando da ki başarılar tesadüf değil. Başarılarımız artacak ve çıtamız yükselecek. Sporcularımızı kutluyor ve bizlere destek veren sporcu velileri ile antrenörlerimize de teşekkür ediyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı