REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor tempo yükseltti

Denizli Belediyespor tempo yükseltti

Antalya kampını sürdüren Denizli Belediyespor, işi sıkı tutuyor. Sabah ve akşam olmak üzere iki antrenman birden yapan kırmızı beyazlılar, enerji depoluyor.

/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2009 Çarşamba, 17:04

Hane Family Otelin bahçesinde sabah yapılan istasyon çalışmasında, komandolar gibi çalışan Belediyesporlu futbolcuların temposu, otelde kelen turistlerinde ilgisini çekti. Odaların balkonlarından ve antrenman sahasını kenarına gelerek çalışmaları izleyen turistler, hangi takım olduğu konusunda bilgi alıp, bol bol fotoğraf çektiler. Öğleden sonra otel dışındaki antrenman taktik ağırlıklı geçerken, Teknik Direktör Hakan Dolutaş, çok çalışmaları gerektiğini futbolcularına sık sık hatırlattı. Dolutaş ‘ İş zamanı iş, eğlence zamanı eğlence, şaka zamanı şaka. Şimdi terlerseniz, maçta rahat edersiniz’ dedi.

Kamp yasakları başladı
Yemeklerde çok pide yendiğini gören Teknik Direktör Hakan Dolutaş, kampa pide yenmesini yasakladı. 150 TL ceza koydu. Dolutaş, Tatlılardan da çok az hatta hiç alınmamasını isterken, kola, fanta ve gazoz gibi içecekleri ise perşembe gününe kadar serbest bıraktı. Futbolcular en çok pideyi kaleci Mustafa’nın yediğini belirtirken, Ahmet Yakak ise kendisini zayıf olduğu için pide yasağının kendisine uygulanmamasını istedi. Yasağı ilk yemekte delenler ise Seyfettin Hoca ile malzemeci Mehmet Avşar ve Masör Fatihti. Hakan Hoca kendilerine kızdı. Pideleri geri bırakmalarını istedi. Sabah antrenmanı sonrası Ali Kemal ile Ahmet Bedir otel bahçesindeki çatal gövdeli ağacın içinden uçarak geçme iddiasına girdiler. Ali Kemal ‘Geçerim’ derken, Ahmet Bedir ‘Geçemezsin’ iddaasında bulundu ama iddaaları yarım kaldı.
Antrenman sonrası Kaleciler Emir ve Serkan otel bahçesindeki tramplen üzerinde çocuklar gibi zıpladılar. Adeta çocukluklarını yaşayan iki futbolcu, kendilerini meraklı gözlerle izleyenlere aldırış etmeden 1o dakika kadar eğlendiler. Kalecilerin oturarak çalıştığını gören futbolculardan Hasan Ali, kaleci antrenörü Ali Müslim hoca’ya seslenerek, ‘ Hocam buları oturtma, ez bunları ‘ diye şakayla karışık takılınca, kaleciler ise bilimsel çalıştıklarını belirterek, Hasan Ali’ye kendi işine bakmasını söylediler. Ersin ile Uğur’un ağaç ile birlikte poz vermelerine diğer futbolcu arkadaşları takılıp ‘ Aşıklar gibisiniz’ dediler. Saçları dökülen Kaleci Sofu’ya takılan futbolcular, ‘ Yılan yağı kürü, saç çıkartıyormuş , bir dene istersen’ diye şaka yapınca, Sofu’da ‘deneyen kimmiş içinizde’ diyerek hazır cevaplığını gösterdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı