REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor U-14’le mutlu

Denizli Belediyespor U-14’le mutlu

Denizli Belediyespor U14 takımı, Aydınspor 1923, U14 takımı ile yaptığı ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı 3-2 kazandı.

/ DENİZLİHABER / 2 Ekim 2012 Salı, 10:27

Coca Cola Akademi Ligi Batı A grubunda mücadele eden Denizli Belediyespor U14 takımı, 6.hafta maçında Aydınspor 1923 takımını konuk etti. Denizli Saraçoğlu Stadı’nda ki maç, gol düellosu şeklinde geçti. Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Bahtiyar Mat, Akın Çelik ve Futbol Altyapı Sorumlu Yöneticilerinden Metin Karakurt’un da izlediği karşılaşma, baştan sona heyecan doluydu. Denizli Belediyespor kalecisi Barışcan Yumru’nun okulda ki Beden eğitimi dersinde ayağını çatlatması nedeniyle yer almadığı maçta, kaleyi Ahmet Külcü korudu. Melih Tavas’ın 11.dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. 35’er dakika oynanan karşılaşmanın 38. dakikasında Yaşarcan Alacaoğlu’nun attığı golle konuk ekip eşitliği sağladı.

50. Dakikada bu kez sahneye Sait Burak Doğan çıktı ve 30 metreden attığı şık bir şutla Denizli Belediyespor’u tekrar öne geçirdi. 55.dakikada Yusuf Yıldırım Aydınspor 1923 adına beraberliği getiren golü ceza alanı içinde oluşan karambolde filelere gönderdi ve skor 2-2 oldu. Bu golden 2 dakika sonra son sözü Mustafa Altındağ söyledi ve güzel bir vuruşla maçın skorunu ilan etti ve karşılaşma Denizli Belediyespor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle puanını 12’ye çıkarıp 6.sıraya yükseldi. Maç sonrası Denizli Belediyespor U14 takımı futbolcuları, soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı