REKLAMI GEÇ

Belediyespor yağmurda çalıştı

Belediyespor yağmurda çalıştı

Spor Toto 2.lig10. hafta maçında, Altay ile İzmir Alsancak stadı’nda pazar günü karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, bütün yurdu etkisi altına alan sağanak yağış altında çalıştı.

/ DENİZLİHABER / 9 Kasım 2012 Cuma, 11:10

Gümüşler Stadı’nda, Altay maçının provası şeklinde geçen çift kale maçta, futbolcular yağış nedeniyle kayganlaşan sahada ayakta durmakta zorlandı. Birbirleri kadar ağırlaşan zemin ile de mücadele etmek zorunda kalan ve ayakta kalmaya çalışan kırmızı beyazlılar, zaman zaman adeta su balesi yaptılar. Sahanın belli bölümlerinde oluşan su birikintilerinde ki ikili mücadelelerde, ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Zor koşullara rağmen bütün güçlerini sahaya yansıtan futbolcular, mücadele azimleriyle dikkat çektiler. Teknik Direktör Adnan Erkan, Denizli Belediyespor altyapısından U18 takımında ki futbolcular Yasin Meriç, Engin Güç, Burak Atalay ve Metin Tekin’i A takım ile antrenmana çıkardı. Teknik Direktör Erkan, Altay ile zorlu bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak, puan ya da puanlar çıkarmak için çalışacaklarını açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı