REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’a Denizlili futbolcu

Denizli Belediyespor’a  Denizlili futbolcu

Denizli Belediyespor transferde hız kesmiyor. Kırmızı beyazlılar, geçen sezon Çankırıspor forması giyen Denizlili futbolcu Cüneyt Dev ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

/ DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2012 Cuma, 11:39

Spor Toto 2.lig takımlarından Denizli Belediyespor, Denizlili futbolcu Cüneyt Dev ile iki yıllığına anlaştı. Kulüp binasında ki imza törenine Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Sait Özkan, Bahtiyar Mat ve Akın Çelik katıldı. Kulüp Başkanı Uzunoğlu, Denizli Belediyespor’un Denizlili futbolculara sahip çıkmaya devam ettiğini belirterek, ‘ Denizli Belediyespor olarak bundan böyle Denizlili yetenekli gençlere daha çok şans vereceğiz. Futbolcu kardeşimiz Cüneyt Dev ile güçlendik. Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Sağ bek mevkisinde oynayan 27 yaşındaki tecrübeli futbolcu geçen sezon 2.lig takımlarından Çankırıspor forması giymişti. Futbola Denizlispor altyapısında başlayan Cüneyt Dev, Ispartaspor’da profesyonel oldu. Ardından Beykoz 1908 A.Ş, Nazilli Belediyespor, Çankırıspor formaları giydi. Profesyonel olarak 95 maçta görev aldı ve 8 gol attı. Futbola başladığı Denizli’ye dönmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Cüneyt, ‘ Futbolda ikinci baharımı Denizli Belediyespor’da yaşayacağım. Beni Türk futboluna kazandıran Denizli’ye vefa borcum vardı. Denizli Belediyespor’u en iyi yere taşımak için ter dökeceğim’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı