REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’a moral pikniği

Denizli Belediyespor’a moral pikniği

Denizli Belediyespor’lu futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler, moral pikniğinde bir araya geldiler.

/ DENİZLİHABER / 6 Ekim 2012 Cumartesi, 09:15

Spor Toto 2.lig 5.hafta müsabakasında Malatyaspor ile pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan kırmızı beyazlılar, zorlu maç öncesi yaptıkları piknik ile moral depoladı. Başkan Yardımcısı Bahtiyar Mat’ın Şirinköy Mahallesi’ndeki evinin bahçesinde düzenlenen moral pikniğine, Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcısı Sait Özkan, Genel Kaptan Emin Sayın katıldı.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, pikniğin düzenlenmesine yardımcı olan ve evini açan Başkan Yardımcısı Bahtaiyar Mat’a teşekkür ederek, ‘ Denizli Belediyespor Kulübü geçmişi olan, geçmişinde her zaman başarılı olan ve tüm rakiplerinin hem çekindiği hem de büyük saygı duyduğu bir takım. Biz her zaman yüreğinde sevgisini ve cesaretini yaşatan bir takım olduk. Buradaki ekibin, Denizli Belediyespor sevgisi, katkısı, cesareti ile Malatya’dan puan ya da puanlar çıkaracağına inanıyorum. Bu konuda benim inancım tam. Sizin de inancınızın tam olduğuna inanıyorum. Denizli Belediyespor yönetim kurulu olarak her zaman yanınızdayız. Biz üzerimize düşeni hep yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar şansız maçlar yaşadık. Malatyaspor maçında, en iyi şekilde mücadele edeceğinize ve en iyi sonucu alacağınıza yönetim olarak inanıyoruz’ dedi.

Evin yakınındaki at çiftliğine de giden futbolculardan bazıları, atlara binerek stres attı. Denizli Belediyespor’da kaptan İbrahim Çelik’in sakatlığı sürdüğü için Malatyaspor maçında görev alamayacak. Kırmızı beyazlılar, Cumartesi sabah Çardak’tan İstanbul bağlantılı Malatya’ya uçacak. Başkan Rüşan Uzunoğlu, Başkan Yardımcıları Bahtiyar Mat, Akın Çelik ve Genel Kaptan Emin Sayın takımla birlikte Malatya’ya gidecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı