REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’a moral ziyareti

Denizli Belediyespor’a moral ziyareti

Denizli Belediyespor’un altyapı branşlarında görevli antrenörleri profesyonel takımın Cankurtaran kampını ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2010 Salı, 21:06

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Denizli Belediyespor’un Cankurtaran kampına sürpriz ziyaret. Altyapı Teknik Sorumlusu Aliksan Urcanlı ve ekibinde görevli antrenörler İsa Bay, Gökhan Kaynak, Ali Kepenek, Zinnur Hoşsöz, Mustafa Kocabaş, Volkan Aktürk ve Mehmet Zaman, kırmızı beyazlıların Cankurtaran kampına moral ziyaretinde bulundular. As Başkan Bekir Balım, Teknik Komite Üyesi yöneticiler, Emin Sayın, Halil Tun, Ali Çetin, Osman Duran, Mesut Ceşen’in hazır bulunduğu ziyarete, birlikte yemek yendi ve teknik heyet ile sohbet edildi. Denizli Belediyespor kulüp Başkanı Tanju Beştaş’ın rahatsızlığı nedeniyle biraz geç katıldı.

Honaz Dağı eteklerinde ki Cankurtaran’da kampını sürdüren Denizli Belediyespor futbol takımı, çalışmalarına sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez devam ediyor. Teknik Direktör Hasan Şermet ve yardımcıları, kamptan takım adına en iyi verimi alabilmek için çalıştıklarını belirterek, “ Oynadığımız iki hazırlık maçında eksikliklerimizi gördük. Bunları yönetime ilettik. Zamana ihtiyacımız var ve geri kalan zamanı da ehn iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi. Kırmızı beyazlılar 18.08.2010 Çarşamba günü Turgutlu’da Turgutluspor ile hazırlık maçı yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı