REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyespor’da 100 şınav cezası

Denizli Belediyespor’da 100 şınav cezası

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, antreman sırasında hata yapan futbolcunun 100 şınav çekeceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2012 Çarşamba, 15:51

Bandırmaspor mağlubiyeti ile moraller bozulan Denizli Belediyespor’da Eyüpspor mesaisi başladı. Pazar günü saat 13.30’da Denizli’de oynanacak olan maçın ilk antrenmanını, Gümüşler stadında sağanak yağış altında yapan kırmızı beyazlı futbolcular oldukça üzgündü. Teknik Direktör Yaşar Güngör, antrenman öncesi futbolcularıyla konuşarak, Bandırmaspor maçını değerlendirdi. Çok rahat kazanabileceğimiz maçı bariz hatalarla verdik diyen Güngör, ‘Eyüpspor maçını kazanıp, kendinizi affettirin. Şıkkı yok bu maç alınacak’ dedi

100 şınav cezası
Isınma koşusu ve açma germenin ardından dayanıklılık koşusu ile devam eden antrenman, çift kale maç ile son buldu. Antrenmanda yapılması gerekenlerin maç ciddiyetinde olması gerektiğinin altını çizen Teknik Direktör Güngör, antrenmanda pozisyonları ciddiye almayanların maçlarda da bocalamaya mahkum olduğunu vurgulayarak, futbolcularını uyardı. Özellikle kale önünde ki pozisyonlarda hemen gol vuruşu düşünmeyip, eveleyip geveleyen futbolcuları istemediğini hatırlatan Güngör, ‘Böyle yapan futbolcu bana sormadan hemen 100 şınav çeksin. Antrenmanda nasıl davranırsanız maçta da onu yaşarsınız. Gol pozisyonlarında beklemeyin, hemen vurun golünüzü atın’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı